SAP Excellence Day 2025 Digitalt & Fysisk event

Dato:
03/4 2025
Sted:
Online og København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

På denne dag kan du ikke blot opleve og lære af inspirerende keynotes fra nogle af landets dygtigste CIOs, som på koncernniveau har ambitiøse SAP-projekter helt inde på livet. Du får også kondenseret og opdateret viden om, hvilke løsninger og teknologier du kan vente dig fra SAP og deres førende partnere.

Undervejs får du konkrete råd om, hvordan du orkestrerer og opdeler SAP-projekter for at hjemtage gevinster hurtigere. Du kommer til at høre om andres erfaringer med at arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP og får inspiration fra andre virksomheder, der arbejder i SAPs globale økosystem.

Derudover vil vi også diskutere, hvad der kendetegner et vellykket SAP-projekt med fokus på at gøre delmål og prioriteter kvantificér- og målbare.

Som altid er SAP Excellence Day også en enestående lejlighed til at opbygge værdifulde forbindelser og dyrke dit netværk med ligesindede i pauserne, hvis du vælger et deltage i den fysiske del af konference.

Book derfor din plads på SAP Excellence Day 2025 allerede nu og få opdateret indsigt i SAPs planer for de kommende 2-3 år. Velkommen til en dag fyldt med værdifuld viden og netværksmuligheder!

Nøgleelementer på dagen:

  • Bæredygtighed og hybrid cloud: Få indsigt i, hvordan disse emner påvirker fremtiden for SAP i almindelighed og måske også din virksomhed.
  • Automatisering af forretningskritiske processer: Hør andres erfaringer om og råd til, hvordan du sætter yderligere fart på intelligent automatisering i din virksomhed.
  • Trends og tendenser fra SAP: Hør om de nyeste krav, planer og erfaringer fra SAP og del viden med andre i samme situation som din egen virksomhed.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Overblik over, hvilke løsninger og teknologier du kan vente dig fra SAP og deres førende partnere.
  • Indsigt i, hvordan du orkestrerer og opdeler SAP-projekter for at hjemtage gevinster hurtigere.
  • Inspiration fra andre virksomheder, der arbejder i SAPs globale økosystem.
  • Indblik i, hvordan automatisering påvirker fremtiden for SAP i almindelighed og måske også din virksomhed.
Praktiske Oplysninger
Dato:
03/4 2025
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
Online & Fysisk
Online og København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language