Strategisk It-sikkerhedsdag 2025 er årets vigtigste begivenhed for alle, der arbejder professionelt med it-sikkerhed. Her samler vi nogle af Danmarks førende eksperter i cybersikkerhed for at diskutere de mest presserende emner inden for feltet. Som deltager får du rig mulighed for at få inspiration, deltage i dybdegående diskussioner, udvide dit netværk og opnå praktisk erfaring gennem workshops.
Vi vil gennemgå årets vigtigste hændelser og drage konklusioner om udviklingen i de cyberkriminelles angrebsmønstre, metodik og organisationsformer. Sikkerhedseksperter vil også præsentere deres bud på de kommende års tendenser inden for trusler og cybersikkerhed.
Derudover får du opdaterede anbefalinger til, hvordan du bedst beskytter din infrastruktur, løsningsportefølje og organisation mod angreb, der kan kompromittere dine data og drift samt skade dine kunder og samarbejdspartnere. Dagen inkluderer keynotes fra førende eksperter, der diskuterer nationale og internationale sikkerhedstrusler, herunder industrispionage, samt cases og ekspertindlæg, hvor du kan få praktisk erfaring med de nyeste teknologier og metoder.
Dagen igennem vil vi fokusere på følgende temaer:
Brugervenlig sikkerhed og kulturLær hvordan vi kan skabe en sikkerhedskultur, der fungerer på tværs af generationer, interne kulturer og afdelinger, og som styrker hver enkelt medarbejders evne til at handle ansvarligt. Få indsigt i, hvordan du implementerer brugervenlige sikkerhedsløsninger, der både er effektive og ikke hindrer den daglige drift.
Ransomware og resiliensFå indblik i de nyeste strategier for bekæmpelse af ransomware, herunder effektive firewall-løsninger og robuste netværkssikkerhedsprotokoller. Vi diskuterer også, hvordan du kan forberede dit team og teknologi til at modstå og hurtigt komme sig efter angreb.
Kunstig intelligens i angreb og forsvarSe, hvordan cyberkriminelle udnytter kunstig intelligens til at identificere og udnytte svagheder, og lær, hvordan du selv kan anvende AI til at forsvare din virksomhed.
Deltag i Strategisk It-sikkerhedsdag 2025 og bliv klædt på til at møde fremtidens cybersikkerhedsudfordringer.
Brugervenlig sikkerhed og kultur
Lær hvordan vi kan skabe en sikkerhedskultur, der fungerer på tværs af generationer, interne kulturer og afdelinger, og som styrker hver enkelt medarbejders evne til at handle ansvarligt. Få indsigt i, hvordan du implementerer brugervenlige sikkerhedsløsninger, der både er effektive og ikke hindrer den daglige drift.
Ransomware og resiliens
Få indblik i de nyeste strategier for bekæmpelse af ransomware, herunder effektive firewall-løsninger og robuste netværkssikkerhedsprotokoller. Vi diskuterer også, hvordan du kan forberede dit team og teknologi til at modstå og hurtigt komme sig efter angreb.
Kunstig intelligens i angreb og forsvar
Se, hvordan cyberkriminelle udnytter kunstig intelligens til at identificere og udnytte svagheder, og lær, hvordan du selv kan anvende AI til at forsvare din virksomhed.
Morten Pors Simonsen
CISO, Head of Information Security
Danfoss Group IT
Jette Hansen
Presales Direktør
Dell Technologies Danmark
Leif Jensen
IT Sikkerhedsekspert
ESET Nordics
Martin Østergaard Christensen
Stadsdirektør
Aarhus Kommune
Lars Jacobsen, chefredaktør og moderator, Computerworld
Lars byder velkommen og sætter scenen for dagen.
Morten Pors Simonsen, CISO, Head of Information Security, Danfoss Group IT
Hør årets CISO 2024 fortælle om, hvad der skete da et nyligt opkøb blev ramt af ransomware. Hvad er udfordringerne med at komme tilbage på benene i et OT miljø, samt hvilke læringer de har gjort sig og hvordan de udnytter dem for at øge deres resiliens.
Jette Hansen, Presales Direktør, Dell Technologies Danmark
Jette hjælper sammen med sit team virksomheder med deres digitalisering og it-transformation. Hun er med til at designe morgendagens banebrydende IT-løsninger med de nyeste teknologier, der gør det muligt for virksomheder at få succes med deres innovation.
Leif Jensen, IT Sikkerhedsekspert, ESET Nordics
It-sikkerhed påvirker alle om vi vil det eller ej. Private som virksomheder er konstant i risikogruppen for at blive ramt af malware, ransomware eller et af de mange andre cyberangreb der florerer på det store internet.
Derfor er det vigtigt at vi alle forholder os til såvel it-sikkerhed, som de cybertrusler der findes, og ikke stikker hovedet i busken og forventer at andre løser problemerne for os. Det er også vigtigt at huske, at ikke alle problemer skyldes de cyberkriminelle. Vi bærer selv en del af ansvaret, og dermed også skylden når det går galt.
Det er emner Leif beskæftiger sig med, i sin dagligdag i ESET. For hvis vi skal skabe en robust it-sikkerhedskultur, så er det vigtigt at vi kigger på alle aspekter – ikke kun de tekniske – og det er vigtigt at vi forstår, hvad det er vi snakker om.
It-sikkerhed har været en integreret del af Leifs hverdag i over 30 år. Allerede som ganske ung, hvor han var ivrig amatørprogrammør, fangede denne verden hans interesse, og den har aldrig forladt ham siden.
I de sidste 20 år har Leif beskæftiget sig professionelt med it-sikkerhed. Blandt andet som nordisk direktør for Kaspersky Lab.
Mangfoldige teams styrker forretningen, skaber gladere kunder og fører til en sund økonomi. Men hvordan ser et mangfoldigt cybersikkerhedsteam ud, og hvordan opbygger man et, så man får fordelene? Der er en global mangel på cybersikkerhedskompetencer, som bliver stadig vigtigere for national sikkerhed og beskyttelse af kritisk infrastruktur. Da typerne af cyberangreb udvikler sig og ændrer sig hurtigt, giver mangfoldighed ofte en fordel i forsvaret af virksomheder og styrker modstandsdygtigheden over for eksterne forstyrrelser.
I denne session vil Anu og Sumeet dele casestudier af tilfælde, hvor vi har opbygget mangfoldige cybersikkerheds- og risikoteams for at dække de nødvendige kompetencer.
Anu Kukar, Cyber Security Executive, The Cyber Siblings
Sumeet Kukar, Cyber & Risk Leader, The Cyber Siblings
Martin Østergaard Christensen, Stadsdirektør, Aarhus Kommune
Digitaliseringens fremmarch har i høj grad sine fordele, men når det kommer til cyberkriminelles muligheder for at lave ondsindet hændelser, som påvirker borgere og samfundet generelt, så er listen lang og udsigterne dystre.
Hør hvordan Aarhus forbereder sig på det næste cyberangreb, og hvordan man på ledelsesniveau arbejder med it-sikkerhed.
"Vi prioriterer it-sikkerhed højt. Derfor tager vi den øverste strategiske og politiske ledelse med på råd. Det er dér, vi skal tage de svære beslutninger og vise de svære dilemmaer, vi står med: Hvad er det rette niveau for it-sikkerhed – og på bekostning af hvad?"
Lars Jacobsen, chefredaktør og moderator, Computerworld
Bliv partner på Strategisk It-sikkerhedsdag 2025 - mere info her
På konferencen sætter vi fokus på, hvordan du løfter din it-sikkerhed op på et strategisk niveau, som sikrer din virksomhed og dens konkurrenceevne. Sammen med et hav af keynotes og erfarne partnere får du nyeste viden, erfaringer og løsninger til at sikre den gode it-sikkerhed. Det handler om at være omstillingsparat og klar til at handle hurtigt, når du hele tiden skal tage bestik af den aktuelle trusselsituation – som i høj grad ændres hastigt.
Du får overblikket over de nyeste trusler og de mest aktuelle tendenser lige nu.
Du får indblik i, hvordan konkrete virksomheder arbejder med it-sikkerhed.
Du får indsigt i, hvordan førende leverandører og eksperter ser de teknologiske muligheder nu og i fremtiden.