Cyber Security Summit 2025: Viden om trusler og tendenser – Beskyt din virksomhed

Dato:
21/1 2025
Sted:
Aarhus
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Konferencen afholdes også i København d. 23. januar

Computerworld Cyber Security Summit 2025 er årets vigtigste begivenhed for alle, der arbejder professionelt med it-sikkerhed. Her samler vi nogle af Danmarks førende eksperter i cybersikkerhed for at diskutere de mest presserende emner inden for feltet. Som deltager får du rig mulighed for at få inspiration, deltage i dybdegående diskussioner, udvide dit netværk og opnå praktisk erfaring gennem workshops.

Vi vil gennemgå årets vigtigste hændelser og drage konklusioner om udviklingen i de cyberkriminelles angrebsmønstre, metodik og organisationsformer. Sikkerhedseksperter vil også præsentere deres bud på de kommende års tendenser inden for trusler og cybersikkerhed.

Derudover får du opdaterede anbefalinger til, hvordan du bedst beskytter din infrastruktur, løsningsportefølje og organisation mod angreb, der kan kompromittere dine data og drift samt skade dine kunder og samarbejdspartnere. Dagen inkluderer keynotes fra førende eksperter, der diskuterer nationale og internationale sikkerhedstrusler, herunder industrispionage, samt cases og ekspertindlæg, hvor du kan få praktisk erfaring med de nyeste teknologier og metoder.

Dagen igennem vil vi fokusere på følgende temaer:

Brugervenlig sikkerhed og kultur
Lær hvordan vi kan skabe en sikkerhedskultur, der fungerer på tværs af generationer, interne kulturer og afdelinger, og som styrker hver enkelt medarbejders evne til at handle ansvarligt. Få indsigt i, hvordan du implementerer brugervenlige sikkerhedsløsninger, der både er effektive og ikke hindrer den daglige drift.

Ransomware og resiliens
Få indblik i de nyeste strategier for bekæmpelse af ransomware, herunder effektive firewall-løsninger og robuste netværkssikkerhedsprotokoller. Vi diskuterer også, hvordan du kan forberede dit team og teknologi til at modstå og hurtigt komme sig efter angreb.

Kunstig intelligens i angreb og forsvar
Se, hvordan cyberkriminelle udnytter kunstig intelligens til at identificere og udnytte svagheder, og lær, hvordan du selv kan anvende AI til at forsvare din virksomhed.

Deltag i Computerworld Cyber Security Summit 2025 og bliv klædt på til at møde fremtidens cybersikkerhedsudfordringer.

Se program
Bliv partner

Ønsker du at være den første partner på eventet? Tryk på linket foroven.

Det får du ud af det
  • Få indsigt i de nyeste trends inden for cybersikkerhed fra førende eksperter
  • Få konkrete løsninger og værktøjer, som du kan implementere direkte i din egen organisation for at styrke din sikkerhed.
  • Bliv opdateret på aktuelle trusler, angrebsmønstre og de nyeste forsvarsstrategier.
  • Udvid dit professionelle netværk ved at møde og udveksle erfaringer med andre IT-sikkerhedsprofessionelle.
Praktiske Oplysninger
Dato:
21/1 2025
Tid:
08:30 til 15:00
Sted:
Hermans, Tivoli Friheden
Skovbrynet 5
8000 Aarhus
Pris:
0 kr / 2.495 kr.
Change language