twoday

Vi er en international og førende leverandør af forretningsskritiske IT-løsninger i Norden. Et IT-selskab, som leverer softwareudvikling, data- og analyseløsninger, konsulentydelser og skræddersyede applikationer til både den private og offentlige sektor.

På tværs af Norge, Sverige, Finland, Litauen og Danmark er vi mere end 2.600 højtkvalificerede kolleger på tværs af flere underselskaber, som i fællesskab arbejder hver eneste dag for at skabe værdi gennem teknologi og data.

I twoday hjælper vi mere end 8.000 kunder med at skabe IT-løsninger, der gør en forskel på både nært hold og i det store perspektiv. Vi ved, at digital transformation er på agendaen hos de fleste virksomheder og organisationer. Med vores erfaring, viden og tilgang kan vi hjælpe med at skabe løsninger, der gør morgendagen bedre.

Kort sagt arbejder vi i dag på at skabe et bedre i morgen – med hjælp fra teknologien. Vi gør det med stor energi, hjerte og tilpasningsevne, som bidrager til, at vi kan at få skabt store ting sammen – med hinanden, vores kunder og samfundet.
Læs mere om twoday her