Aktiviteter på festivalen

Der bliver gang i aktiviteterne på festivalen

Ingen festival uden sjove aktiviteter, som du og de andre festivalgæster kan kaste jer over. Der er galaksevandring, reaktionsspil, cloud-cider og is fra Uganda … blot for at nævne nogle af de festlige indslag. Det hele foregår på festivalpladsen, hvor vores partnere har slået deres stader op. Vi opdaterer hele tiden oversigten med nye aktiviteter, så besøg siden her jævnligt frem til festivalstarten 18. september. Vi opdaterer programmet løbende.
Image
Kaffe & kage

Benyt pauserne til at komme forbi hos Dell Technologies, der byder på lækker friskbrygget kaffe og en hjemmebagt cookie.

Samtidig kan I få en snak om multicloud, AI, sikkerhed....og med mulighed for at vinde en Lego F1 McLaren racer.

Stand nr. 2
Image
Happy hour

TDC Erhverv inviterer til Happy Hour – onsdag den 18/9 kl. 14.00 – 17.00! Kom forbi vores stand til en drink og en snak.

Vi glæder os til at se dig.

Stand nr. 1
Image

Image
Mød Jens Myrup Pedersen og det nye danske Cyberlandshold af cyberentusiaster.

Afprøv dine hacker skills
med Haaukins-lab, som er en træningsplatform, der giver mulighed for at arbejde med forskellige cybersikkerhedsudfordringer i et lukket og sikkert virtuelt miljø.

Kan du bryde ind i escape-box'en på under fem minutter?
En politiker har mistet sin telefon, og nu gælder det om at løse en række gåder for at finde ud af, hvis telefon der er tale om. For at finde ud af det skal du løse gåder og knække koder.
Stand nr. 63
Image
Få 1:1 rådgivning hos nogle af landets skarpeste it-advokater

Kom forbi stand 43, hvor du kan booke 30 min. rådgivning/sparring med én af landets skarpeste it-advokater. De tilbyder rådvivning indenfor følgende temaer:

- Data Act og Cloud: Med EUs Data Act indføres, der en række regler, der har stor betydning for indkøb af cloud services, herunder ift. bindingsperioder og retten til ophørsassistance. Book en tid, hvis du vil videre mere om, hvad de nye regler betyder for dine fremtidige indkøb af cloud services.

- AI og Cloud: AI er allerede ved at forandre vores verden og AI bliver i stigende grad en integreret del af mange cloud services. Kom og hør, hvilke juridiske krav brugen af AI services stiller til din virksomhed og hvordan du kommer videre med lovlig brug af AI.

- NIS2 og Cloud: Cybersikkerhed går i denne tid fra at være ”best practice” til ”hard law” og med indførelsen af NIS2 står mange virksomheder over for nye og skærpede cybersikkerhedskrav. Disse krav gælder også i forbindelse med cloud services. Book en tid og hør, hvad NIS2 kommer til at betyde for din virksomheds brug af cloud services.

Rådgivning bookes først til mølle og skal gøres fysisk på standen den 18. og 19. september.

Stand nr. 43
Image
Få lagt din AI kabale hos Trustworks!

Medbring din ide til en AI case i din virksomhed, og få lagt en kabale med AI clue cards sammen med en af vores AI eksperter.

Du vil i løbet af kabalen forstå, hvad der skal til for at få din AI case til at blive til virkelighed.

Når kabalen er gået op, får du et sæt AI clue cards med hjem, som du selv kan bruge når I skal kortlægge hvordan jeres AI ideer kan føres ud i livet.

Stand nr. 12
Image
Jedi eller Sith?

Besøg NetNordics stand og træd ind i en galakse langt, langt borte!

Som en del af vores unikke oplevelse kan du få dit helt eget lyssværd. Uanset om du er til den lyse eller mørke side, har vi et lyssværd til dig.

Kom og få en episk souvenir, der vil gøre dig klar til at bekæmpe imperiet eller beskytte galaksen.

Stand nr. 13
Image
EPOS Reaktionsspil

Har du en lynhurtig reaktion? Kom og deltag i EPOS’ reaktionsspil og vind vores ADAPT 660 Aston Martin headset. Du har 15 sekunder til at ramme så mange lysende blazepods som muligt.

Der vil også være lækre Aston Martin præmier til nogle heldige tilfældige 😉

Stand nr. 36
Image
Admin By Request præsenterer Ms. PacMan!

Hos Admin By Request er der 80’er stemning med en klassisk arcade maskine med Ms. PacMan. Der er mulighed for at vinde endnu en klassisk 80’er gimmick, nemlig yoyo’en og desuden en større præmie til dagens højeste score.

Stand nr. 5
Image
HPE GreenLake: Cloud’n’Candy – Pick’n’mix

Kig forbi HPEs stand, hvor du kan blande en slikpose med alt dit favoritslik og få en god snak med vores dygtige specialister. Vi glæder os til at se dig!

Stand nr. 33
Image
Prøv lykken og vind en iPad

Hos ITM8 kan du med et spind på hjulet lande på forskellige felter. Der er et felt der hedder hovedpræmie, hvor man skriver sig op, og er med i lodtrækningen om en ipad. Ellers kan man lande på snacks, gadget med flere, og få fine ting.

Stand nr. 32
Image
Buzz Wire - den store udfordring

Vær forsigtig, metalstrengen er varm! Kom igennem banen uden at ramme den og vind Aston Marin F1 gear.

Stand nr. 52
Image
Unikke kolde "Cloud Cider"

Få en kold Cider på fad når 2G Cloud serverer unikke “Cloud Cider” - “Don´t be an outsider, come and drink some Cloud Cider”.

Der vil også være lækkerier og søde sager (”treats-as-a-service”) 😉

Stand nr. 49
Image
Deltag i vores quiz og vi kvitterer med lækker merch

Vi vil så gerne lære dig bedre at kende, så kom forbi Kyndryl's stand og deltag i vores quiz - du kunne være en af de heldige vindere af en lækker pose med Kyndryl goodies

Stand nr. 14
Image
Smag på Uganda med JIT Team

Nyd lækker is fra Uganda Ismejeri på vores stand, mens du lærer, hvordan JIT Team, en førende polsk IT-konsulentvirksomhed, kan hjælpe din virksomhed med innovative software- og cloud-løsninger.

Stand nr. 38
Image
Oplev Polestar 4 og få mulighed for at prøvekøre både Polestar 2 og Polestar 4

Du finder Polestar på forpladsen ved indgangen og på stand nr. 48, hvor deres produktspecialister vil være til stede og sørger for at sende dig godt afsted på en kort prøvetur på ca. 15 minutter.

Derudover byder de på en god gratis kop kaffe på forpladsen og er klar til at svare på alle de spørgsmål du evt. har om elbiler.

På forpladsen og stand nr. 48
Image

Image
Kom og spil King of the Hill hos Computerworld it-jobbank & Astralis!

Vær den bedste på Astralis X Logitech map og vind en speciel præmie ved standen.

Konkurrencen gælder hele festivalen og det eneste krav der er for at vinde, er at sætte den allerbedste score.

Ses vi?

Stand nr. 44
Image
Netværkshygge med Computerworld it-jobbank

Er du leder og oplever udfordringer med at tiltrække it-specialister til din virksomhed eller it-afdeling? Tag en snak med en af vores dygtige konsulenter. Vi byder samtidig på en kold vand til at skylle dagens oplevelser ned med.

Stand nr. 44
Image
Vind en drone

Kom forbi Dynatraces stand og deltag i lodtrækningen om en drone!

Stand nr. 37
Image
EPOS Slikmaskine

Har du brug for en lille snak i løbet af dagen, må du endelig kom forbi EPOS’ slikmaskine som bugner af søde, salte og knasende lækkerier.

Stand nr. 36
Image
Få en rigtig god kop kaffe

På disse stande kan du få en rigtig god kop kaffe og en spændende dialog.

Dell Technologies

T-Systems

Samsung Electronics

Polestar

twoday

Flere offentliggøres snart

Stand nr. 2

Stand nr. 51

Stand nr. 20

Forpladsen

Stand nr. 7
Image
Deltag i Immeos konkurrence og vind LEGO-præmier!

Kom forbi Immeos stand og deltag i en sjov og udfordrende konkurrence!

Kan du matche produkterne på hylderne med vores kunder? Test dine evner og bliv en af de heldige vindere af fede LEGO-præmier 🙌

Vi håber på at se dig på stand 17!

Stand nr. 17
Image
Danish Data Center industry inviterer på onsdagssnegle den 18. september kl. 14.00

Kom forbi Danish Data Center Industry den 18. september, hvor de fra kl. 14.00 vil dele onsdagssnegle ud til de første 100 personer, der kommer forbi.

Vi håber på at se dig!

Stand nr. 62
Image
Skrab & vind!

Besøg Oracles stand og prøv dit held i vores skrabekorts-lotteri.

Vi har fine gevinster til mange, og det kunne jo være din heldige dag!

Stand nr. 8
Image
Oplev dronen, som bl.a. kan hjælpe med brandslukning og at sikre vilde dyrs sikkerhed

Deltag i Robotto’s Kunstig Intelligens Quiz og test din viden om drone teknologi og AI’s rolle i industri 4.0! Den bedste deltager vinder en DJI Tello drone. Kom og oplev fremtiden inden for drone teknologi og kunstig intelligens.

Stand nr. 59
Image
Vind et Bang & Olufsen Cisco 980 headset

Deltag i TDC Erhvervs konkurrence om et par Bang & Olufsen Cisco 980 headset! Mød os på standen og deltag i konkurrencen.

Vi glæder os til at se dig.

Stand nr. 1
Image
Besøg COMM2IG og få en gratis, eftertragtet flaske og slush ice.

Kom forbi kl. 12 eller kl. 14 begge dage, hvor vi viser dig, hvordan du tryller din gamle PC eller Mac om til en sikker og lynhurtig enhed med ChromeOS.

Deltag også i vores konkurrencer, hvor du kan vinde en af vores fantastiske Chromebooks.

Stand nr. 3
Image
Kig forbi Cloudflare-standen og tag udfordringen med at 'knække koden'.

Hvis du kan knække den, får du chancen for at vinde en EPISK Lego-præmie! Mens du er der, kan du nyde nogle lækre snacks, få eksklusivt Cloudflare-merchandise, og se om du har, hvad der skal til for at løse puslespillet.

Gå ikke glip af det!

Stand nr. 21
Image
Vind GULD på episk Indiana Jones retro-flippermaskine

Selvom det uden tvivl er COMPLIANCE, der er i fokus på CapaSystems stand, har vi fundet den helt gamle flippermaskine med Indiana Jones-tema frem. Oplev spændingen fra de klassiske eventyr, når vi udfordrer dig i en episk high score-konkurrence. Der er naturligvis præmie til messens højeste score.

Deltag i konkurrencen om et Bang & Olufsen Beoplay HX-headset. Mød op på standen – men husk: ”Choose Wisely”

Vi glæder os til at se dig!

Stand nr. 34
Image
Er du lige så hurtig som R2-D2, vild med Lego, hurtig på fingrene (og lidt i hovedet) og kan drikke kaffe samtidig?

I så fald er du nødt til at lægge vejen forbi twoday’s stand, hvor vi serverer kaffe og kage, mens du kan undersøge dine færdigheder ud i at samle en Lego figur på tid – måske du endda skal udfordre en kollega (og gør du det uden brugsanvisning, får du ekstra point). Vi sætter en lækker Lego gaveæske med ikoniske R2-D2 på højkant til dagens hurtigste Lego-samler på festivalen.

Mens du beundrer dine egne og konkurrenternes færdigheder, kan du nyde en lækker friskbrygget kop kaffe, friskbagt kage og få en snak med vores dygtige kolleger om, hvordan vi i twoday kan hjælpe dig med at få lagt en god AI & cloud strategi.

Strategien er vigtig, men endnu vigtigere er de mennesker, som skal arbejde sammen omkring strategien – i twoday handler det om mennesker. Fordi det, der virkelig betyder noget, er hvem du samarbejder med.

Stand nr. 7
Image
Prøv Samsung Galaxy på din mobil

Galaxy AI er her - Prøv Samsung Galaxy på din mobil.

Interesseret i at vide mere om Galaxy AI? Prøv Samsung Galaxy på din mobil og se, hvordan det virker

Stand nr. 20
Image
Besøg Dataarkæologerne på festivalen

Dansk Datahistorisk forening præsenterer et udpluk af deres udstilling med nostalgisk hardware. Dansk Datahistorisk Forening har igennem mange år opbygget en samling i verdensklasse!

Stand nr. 64
Image
Til alle AI og grafik entusiaster: Deltag i konkurrencen og vind et GPU grafikkort fra NVIDIA: Geforce RTX 4090 til en værdi af 13.300 kr. + moms!!

Geforce RTX 4090 er et avanceret GPU-grafikkort udviklet af NVIDIA. Det er baseret på NVIDA’s nyeste Ada Lovelace-arkitektur og er designet til at levere ekstremt høj ydeevne til både gaming og tung grafikbehandling som AI-træning, videoredigering og 3D-modellering. Med tusindvis af CUDA-kerner, stor mængde VRAM, ray tracing og DLSS.

Svar rigtigt på spørgsmålene og vær med i lodtrækningen. Vi trækker en heldig vinder blandt alle korrekte svar.

Stand nr. 15


Tech Talks på Computerworld Cloud & AI Festival:

Image
TDC Erhverv inviterer til Tech Talks på standen!

Du kan lytte til spændende 15 minutters talks fra vores eksperter.

Kl. 10.00 og 12.30 - Værdien af AI i et moderne cloudbaseret kontaktcenter.

Korte ventetider, hurtigere svar og gladere kunder samt medarbejder – Dette kan AI levere i dag, men hvordan kommer man i gang med de rette usecases? V. Michael Povlsen, TDC Erhverv.

Stand nr. 1
Image
Timengo inviterer til Tech Talks på standen!

For viden og inspiration til en smartere arbejdsdag med Copilot. 15 min. videns-snack – lige til at tage med dig hjem.

Kl. 09.30 på stand Nr. 4 - Det gode Teams møde med hjælp fra Copilot.

Kl. 11.00 på stand Nr. 4 - Copilot – din partner for effektiv kommunikation og samarbejdet.

Kl. 13.00 på stand Nr. 4 - Automatiser din forretning med Copilot Studio.

For viden og inspiration til styrket Microsoft sikkerhed.. 15 min. videns-snack – lige til at tage med dig hjem.

Kl. 10.00 på stand Nr. 25 - Bliv teknisk klar til sikker Copilot implementering

Kl. 11.30 på stand Nr. 25 - Sådan får du mest ud af din Microsoft 365-sikkerhed.

Kl. 15.00 på stand Nr. 25 - Bliv klar til NIS2 med overblik og scope for opgaven.

Stand nr. 4 & 25
Image
Trustworks inviterer til Tech Talks på standen!

Du kan lytte til en masse spændende 10 minutters talks fra vores eksperter.

18/9 kl. 09.40 og 19/9 kl. 13.15 NIS2 countdown - er I klar? Praktiske råd til implementering og compliance før deadline. Her er hvad der skal på checklisten!

18/9 kl. 10.45 og 19/9 kl. 12.50 Er sejt AI værdifuldt AI? Er du også tryllebundet af AI hypen? Og har lidt svært ved at se hvordan det skal give mening i din virksomhed? Forstå forskellen mellem sejt AI og værdifuldt AI.

18/9 kl. 12.50 og 19/9 kl. 10.50 Sådan bruger Energistyrelsen AI i lovarbejdet. Energistyrelsen er pionerer på AI fronten og vi viser hvordan.

18/9 kl. 13.55 og 19/9 kl. 9.45 Event Modeling eller kaos! Kom i gang med effektiv systemudvikling som forretningen forstår. Vi viser konkrete eksempler!

18/9 kl. 14.50 og 19/9 kl. 11.15 Modenhedsbaseret sikkerhedsplanlægning! Hør hvordan modenhedsstyring kan finjustere og effektivisere din sikkerhedsstrategi, demonstreret gennem en praktisk produktdemo.

Stand nr. 12
Image
T-Systems inviterer til Tech Talks på standen!

Vi tænder op for debatten og inviterer til et spækket Tech Talk program

Onsdag, 18. september

Kl. 09.30: Yazaki - Bliv inspireret og hør mere om hvordan Yazaki transformerede deres infrastruktur fra on-premise til AWS.

Kl. 11.00: Industrial Metaverse - Lær mere om næste generation af digitale tvillinger og hvordan det skaber værdi for din forretning.

Kl. 13.00: Mød Jake - Live demonstration af vores AI avatar. Hør mere om løsningen og hvordan den skaber værdi for BMW.

Kl. 14.00: Hvem er T-Systems? - Lær mere om T-Systems og hvorfor vi som Europæisk IT-leverandør skaber værdi for vores kunder.

Kl. 15.00: Nøglen til successfuld AI - Lyt med og få indsigt i hvorfor dine egne data er nøglen til at lykkes med AI og få inspiration til, hvordan du løser opgaven.

Torsdag, 19. september

Kl. 09.30: SAP på AWS - Hør mere om fordelene ved at køre SAP på AWS og hvordan Adidas har fået værdi ud af det.

Kl. 11.00: Industrial Metaverse - Lær mere om næste generation af digitale tvillinger og hvordan det skaber værdi for din forretning.

Kl. 13.00: Mød Jake - Live demonstration af vores AI avatar. Hør mere om løsningen og hvordan den skaber værdi for BMW.

Kl. 14.00: Er Data Spaces fremtiden? - Data spaces giver mulighed for at nedbryde interne data siloer og dele oplysninger på tværs af brancher og værdikæder. Det har potentiale til at løse bæredygtigheds- agendaens scope 3 udfordringer.

Stand nr. 51