SAP Excellence Day 2024 Digitalt & Fysisk event

Dato:
12/3 2024
Sted:
København
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Prioritér din indsats og sæt farten op med skarpt blik på hurtig gevinstrealisering – og slip for evighedsprojekter med diffuse mål.

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

Hvilke erfaringer kan du trække på fra andre virksomheder, der har draget nytte af det omfattende globale SAP-økosystem - for eksempel når systemer og services skal integrere med afdelinger, kunder og partnere i resten af verden.

Dette er blot nogle af de spørgsmål, vi berører på Computerworlds halvårlige SAP Excellence Day, der gennemføres i samarbejde med en række af Danmarks mest indsigtsfulde SAP-aktører og -eksperter.

Du får også indblik i, hvad der overordnet kendetegne det det gode SAP-projekt, som gennemføres med skarpt blik på konkrete, målbare forretningsmål af strategisk betydning.

Årets SAP Excellence Day afholdes fysisk i både København og Jylland og vil både rumme inspirerende oplæg samt en paneldebat om gevinstrealisering.

Vi lægger op til debat på selve dagen, hvor alle deltagere matches omkring mindre borde. Dette giver de bedste forudsætninger for at dele erfaringer og overvejelser med andre virksomheder med SAP-relaterede udfordringer, der ligner dem, du selv skal håndtere.

Herunder inspiration til, hvordan du optimalt timer og orkestrerer opgradering til SAP S/4HANA.

På SAP Excellence Day 2023 får du dermed et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og vælge til og fra. Du får også den senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

På dagen byder vi derfor velkommen til en række af landets bedste og mest videde SAP-folk, der deler ud af deres erfaringer og forventninger til fremtiden, ligesom du selvsagt får rig mulighed for at få svar på både generelle og mere specifikke spørgsmål om de emner af helt central betydning for netop din virksomhed.

Nøgleelementer på dagen:

  • Paneldebat: Hurtig gevinstrealisering – fra hensigtserklæring til realitet
  • Sådan arbejder du med low code/no code i SAP
  • Sæt fart på automatisering af forretningskritiske processer
  • Opgradering: Hør om nyeste krav, planer og erfaringer og del viden med andre, der står i præcis samme situation som din egen virksomhed.

Se program