twoday Kapacity

Vi er ét af landets førende Data og AI konsulenthuse. Vores arbejde kan virke komplekst, men resultatet er let at forstå: Vi begejstrer med data.

Mange organisationer taler om at være datadrevet. Det er fint, men vi vil hellere være menneskedrevet. På vores fire kontorer er vi mere end 150 kollegaer, der gør dét, de elsker mest. Hver og én er specialist på sit felt. Lige fra de strategiske konsulenter, der lytter, udfordrer og skitserer din løsning til de hardcore teknikere, der realiserer den trygt og effektivt, og dedikerede projektledere, som sikrer, at du både er begejstret for processen og resultatet.

For at lykkes, må vi være tro mod os selv – og dig. Lad os derfor være helt ærlige: Vi ved ikke alt. Sådan er mennesker.

I dag står vi på de samme værdier, som dengang fem venner startede det hele i 2008. Vi står dog langt fra stille. Eksempelvis er vi en del af et af nordens største IT-huse, twoday. Det er vi ret begejstrede over. Samarbejdet giver os nemlig adgang til ekstra styrke og specialistkompetencer, som hjælper os med at udvikle bedre løsninger end nogensinde før.
Læs mere om twoday Kapacity her