Med krig i Europa, øgede internationale spændinger og et stigende antal alvorlige cyberangreb mod både helt almindelige virksomheder og central samfundsinfrastruktur er cybertrusselsbilledet mere uoverskueligt end nogensinde før.
Men trods markant øget opmærksomhed på cybersikkerhed – og stigende it-sikkerhedsbudgetter – er langt de færreste virksomheder reelt klædt på til at reagere hensigtsmæssigt og effektivt, når angrebet rammer.
Derfor vil de første dage efter angrebet ofte være præget af chok og forvirring. Hvilket er en logisk konsekvens af det traditionelle fokus på at forhindre angrebet snarere end på hurtigt og målrettet at skabe overblik og minimere skaden, når katastrofen indtræder.
Vi sætter derfor ikke kun fokus på, hvordan du identificerer svagheder og sikrer din organisation optimalt. Men også på at designe, implementere og træne en beredskabsplan, der faktisk vil have positiv effekt - i såvel teknisk som organisatorisk henseende.
Ligeledes vil du høre detaljerede beretninger om faktiske kriseforløb – og høste værdifulde input baseret på fagligt velfunderet viden om, hvordan din organisation vil reagere den dag, I bliver ramt.
På konferencen vil du også:
Threat intelligence
Trusselsbilledet er under konstant udvikling, da hackernes fokus hele tiden ændres i takt med jagten for nye veje og angrebsflader. Du kan blive klogere på hackernes mest anvendte metoder lige nu, og hvad de har størst succes med.
Business continuity
Bliv klogere på, hvordan du udformer en god beredskabsplan, så du er klar i tilfældet af et hackerangreb – og hertil hvordan du sikrer driften efterfølgende. Desuden kan du få inspiration til, hvordan du kan sikre data løbende i cloud samt have en backup som ikke clasher med dine compliancebehov.
Intelligente værktøjer
Få et indblik i, hvad nutidens intelligente værktøjer tilbyder af hjælp og ressourcer, som kan indtænkes i beredskabsplanen. Desuden kan du også lære mere om værktøjerne til at skabe en effektiv håndtering af et cyberangreb.
Qëndrim Fazliu
samfundsredaktør
Computerworld
Mikkel Planck
Senior Cybersecurity Specialist
Crowdstrike
Ari Thor Gudmannsson
Sr. Sales Engineer Enterprise - Denmark
Arctic Wolf
Simon Wikberg
Principal Sales Engineer – Nordics & Benelux
BlackBerry
Geri Revay
Security Researcher
Fortinet
Jonas Roos Christensen
IT respond and recovery manager
Copenhagen Airports A/S
Henrik Møll
CTO
Conscia
Kenneth Thorsted
Senior Security Advisor
Wingmen Solutions
Lars Nørby
Senior Director
TDC Erhverv
Lars Siegumfeldt
Technical Solutions Architect
Cisco Denmark
Søren Høeberg Holm
Business Development Director Nordics
SentinelOne
Niels Callesøe
System Architect
Fibia
Daniel Hartfield-Traun
Chief Legal Officer og medstifter
Legal IT – A Legaltech Company
Nikolaj Holm Vang
Director Digital Security
Entrust
Daniel Grønbek
Senior Director
Pentera
Niklas Blomquist
Strategic Security Advisor
Splunk
Qëndrim Fazliu, samfundsredaktør, Computerworld
Mikkel Storm Jensen, Militæranalytiker, Major, MSc, Phd-kandidat, Forsvarsakademiet - Institut for Strategi og Krigsstudier
Mikkel Storm Jensen gennemgår, hvad vi om den del af Ruslands krig mod Ukraine, der foregår i cyberdomænet, og diskuterer, hvilke erfaringer Danmark allerede nu bør drage af konflikten.
Mikkel Planck, Senior Cybersecurity Specialist, Crowdstrike
I lyset af stadig mere sofistikerede cybertrusler har behovet for en samlet, avanceret sikkerhedsplatform aldrig været større. Ved hjælp af eksempler fra den virkelige verden, ser vi på hvordan CrowdStrike Falcon-platformen med dens avancerede EDR-funktioner og identitetsbeskyttelse, hjælper organisationer med at tilpasse sig nutidens seneste cybersikkerhedsudfordringer.
Ari Thor Gudmannsson, Sr. Sales Engineer Enterprise - Denmark, Arctic Wolf
Ari vil i denne session gennemgå, hvordan kombinationen af machine learning, AI og concierge-service kan hjælpe med at bekæmpe cyberkriminalitet.
- Hvordan kan det bidrage til at virksomhederne ikke føler sig sårbare, og mindske sandsynligheden for angreb og brud?
- Hvordan kan Arctic Wolf hjælpe med at beskytte og forsvare mod trusler med begrænset adgang til talent på markedet, samtidig med der kan opnås en reducering af udgifter til it-sikkerhed?
Arctic Wolf samler elite sikkerhedsforskere, dataforskere og sikkerhedsudviklingsingeniører for at hjælpe med at eliminere cyberrisici for organisationer over hele verden med deres sikkerhedsaktivitet i skyen.
Indlægget holdes på engelsk.
Simon Wikberg, Principal Sales Engineer – Nordics & Benelux, BlackBerry
Hør Simon Wikberg diskutere brugen af AI inden for trusselsforebyggelse.
Selvom der er mange fordele ved at anvende avanceret teknologi som AI til at forsvare vores organisationer mod trusler, skal vi samtidig være opmærksomme på, at hackere også ser fordelene og ikke vil spilde tid med at tilføje nye teknologier til deres ondsindede arsenal. Dette gør det gradvist sværere at beskytte vores organisationer. Find ud af, hvordan du kan muliggøre en "forebyg-først" strategi med BlackBerry.
Indlægget holdes på engelsk.
Geri Revay, Security Researcher, Fortinet
Industrielle organisationer er på vagt, da uønskede aktører ser kritisk infrastruktur som et let bytte for angreb. Ransomware-varianter, phishing-e-mails, wiper-malware og mere er taktikker, der bruges til at forstyrre operationelle miljøer.
I denne præsentation vil vi analysere tidligere angreb mod kritisk infrastruktur for at skabe trusselsindsigt, der kan bruges til at forbedre vores forsvar.
Indlægget holdes på engelsk.
Jonas Roos Christensen, IT respond and recovery manager, Copenhagen Airports A/S
Hør Jonas fortælling om hvordan man forbereder sig på det værste ved at lære fra de bedste.
Til oplægget vil Jonas komme ind på hvordan mange andre dygtige mennesker igennem tiderne har forberedt sig og reageret bedst muligt på kritiske situationer og dermed har givet dem selv chancen for at udføre den bedst mulige krisehåndtering.
Lars Nørby, Senior Director, TDC Erhverv & Lars Siegumfeldt, Technical Solutions Architect, Cisco Denmark
I dette oplæg kommer Lars Nørby til at sætte fokus på det aktuelle trusselsbillede mod danske organisationer set fra TDC Erhvervs perspektiv.
Søren Høeberg Holm, Business Development Director Nordics, SentinelOne & Niels Callesøe, System Architect, Fibia
Hør hvorfor og hvordan Fibia/Waoo valgte SentinelOne.
Daniel Hartfield-Traun, Chief Legal Officer og medstifter, Legal IT – A Legaltech Company
NIS2 stiller krav om, at I kan navigere det trusselslandskab, som I befinder jer i – både før, under og efter en hændelse.
Nikolaj Holm Vang, Director Digital Security, Entrust
I dette årti vil en kvantecomputer blive lanceret, der har computerkraften og stabiliteten til at bryde de offentlige nøglekrypteringsprotokoller. Hvordan vil dette påvirke din organisations data og infrastruktur, og hvad kan du gøre?
Daniel Grønbek, Senior Director, Pentera
Succeshistorien bag IKEA handler om enkelhed, overkommelighed og innovation. Er det muligt at anvende de samme principper inden for cybersikkerhed? Når trusler og kompleksitet stiger, har vi brug for en ny, radikal tilgang til informationsikkerhed. I denne session vil Sr. Director fra Pentera, Daniel Grønbek, diskutere en sådan tilgang.
Niklas Blomquist, Strategic Security Advisor, Splunk
Hvis du arbejder for en større offentlig eller privat organisation, vil du med stor sandsynlighed skulle overholde NIS2. I dette indlæg kan du få svar på følgende spørgsmål og mange flere. Hvad er NIS2, og hvorfor skal det interessere mig? Hvilke organisationer skal overholde NIS2?
Henrik Møll, CTO, Conscia
I dette oplæg præsenterer Henrik Møll resultaterne af en ny markedsundersøgelse, hvor 150 IT-professionelle har delt deres prioriteringer og bekymringer i forhold til at sikre deres IT-infrastruktur.
Vi ser på spørgsmål som:
- Hvem i virksomheden er med til at skabe IT-strategien?
- Hvad er de største bekymringer, hvis der skulle ske et cyber-brud?
- Hvor ligger prioriteringerne indenfor cybersikkerhed fremadrettet?
Og så ser vi på sikkerhed ud fra en helt anden, grønnere vinkel: Vi får svar på, hvordan virksomhedernes generelle fokus på at sikre miljøet udmønter sig i IT-afdelingen.
Kenneth Thorsted, Senior Security Advisor, Wingmen Solutions
Husker du dagene med den uafhentede PostNord-pakke eller e-mails fyldt med stavefejl? Den tid er forbi. De åbenlyse angreb er blevet mere komplekse og, ja, mindre åbenlyse.
Opgrader dit game ved at øge organisationens security resilience
Et godt beredskab er bæredygtigt og beskytter fortroligheden, integriteten og tilgængeligheden af alle organisationens aspekter. Få præsenteret en faktisk hændelse, håndteringen heraf, et indblik i hvordan inkorporeret automatisering plejer sikkerhedshygiejnen samt hvilken værdi, en effektiv hændelseshåndtering har for din organisation.
Peter Kruse, CISO, Clever
Det har allerede været et yderst dramatisk og begivenhedsrigt 2023. Krigen i Ukraine har frigivet en sværm af nye og aspirerende cyberkriminelle, som igennem kommercielle tilbud om effektive digitale våben, har gode betingelser for at lave mange penge på at angribe mål i vesten.
2023 har også været et år med uset mange datalæk, som sker i kølvandet på de mange ransomware angreb, der i højere og højere grad, gør brug af fænomenet "dobbelt afpresning".
Også supply chain angreb er i vækst og 2023 har været et problematisk år, som tydeligt illustrerer, den kompleksitet i angrebsførsel, som vi må begynde at vænne og ruste os imod i årene frem.
I denne præsentation er målet at give et indblik i et voksende Crime-, ransomware-, og DDoS as a Service.
Det har aldrig været mere risikofrit, og nemmere, at indlede cyberangreb mod vestlige virksomheder, institutioner og organisationer.
Qëndrim Fazliu, samfundsredaktør, Computerworld
Bliv partner på Strategisk sikkerhed og it-beredskab i en krigstid - København - mere info her
På konferencen sætter vi fokus på, hvordan du løfter din it-sikkerhed op på et strategisk niveau, som sikrer din virksomhed og dens konkurrenceevne. Sammen med et hav af keynotes og erfarne partnere får du nyeste viden, erfaringer og løsninger til at sikre den gode it-sikkerhed. Det handler om at være omstillingsparat og klar til at handle hurtigt, når du hele tiden skal tage bestik af den aktuelle trusselsituation – som i høj grad ændres hastigt.
Du får overblikket over de nyeste trusler og de mest aktuelle tendenser lige nu.
Du får indblik i, hvordan konkrete virksomheder arbejder med it-sikkerhed.
Du får indsigt i, hvordan førende leverandører og eksperter ser de teknologiske muligheder nu og i fremtiden.