Digital Vækst 2023

Dato:
17/1 2023
Sted:
København K
Pris:
0 kr

Digitale vindere

Vi ved, at fremtidens vindervirksomheder er digitale. Det gælder den lille start-up, der er født med en digital forretningsmodel. Og det gælder i lige så høj grad den klassiske virksomhed, der har erkendt, at den bliver nødt til at transformere sin måde at drive forretning på. Men hvordan bygger de nye virksomheder deres digitale DNA? Og hvordan tilegner de traditionelle virksomheder sig en ægte digital identitet?

Vi ved også, at digitaliseringen er rykket ud af it-afdelingen og i stedet har spredt sig i resten af virksomheden. Det er som udgangspunkt godt, for det øger alt andet lige chancen for, at den digitale transformation lykkes. Og faktum er, at succesfuld digitalisering i sidste ende kan udgøre forskellen mellem ’ordinær’ og ’ekstraordinær’.

Og endelig ved vi, at teknologiernes hastige udvikling drastisk ændrer virksomhedernes muligheder og organisationsformer. Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?
Sammen finder vi svarene på konferencen Digital Vækst 2023 i Børssalen den 17. januar 2023.

Digitale Dilemmaer stiller skarpt på pejlemærkerne i den digitale transformation

I de digitale dilemmaer giver vi en række digitale frontløbere fem minutter hver til at levere deres bedste guldkorn, udfordrer konferencedeltagerne med aktuelle dilemmaer og tager spørgsmål fra salen – også digitalt. Diskussionen modereres af chefredaktør på Computerworld, Lars Jacobsen.

1. Digitale forretningsmodeller

De afgørende nye digitale forretningsmodeller og globale digitale platforme udvikler sig hele tiden. På konferencen får du inspiration til dine valg, når to skarpe digitale profiler tørner sammen og giver deres individuelle bud på moderne, globale, digitale forretninger.

2. Digital succes og den menneskelige faktor

Danske virksomheder opretter i storstil innovation labs, interne digitale afdelinger og CDO-titler. Men hvad er erfaringerne? Vi inviterer to digitalt kyndige til at diskutere, hvordan de har organiseret sig til succes i deres (ofte ret analoge) forretninger for at få det bedste ud af de digitale talenter.

Se program
Det får du ud af det
  • Inspiration fra en perlerække af digitale cases til, hvordan du kan gøre den forretning mere digital.
  • Overblik over, hvor du skal sætte ind i din forretning så du kan blive ’ekstraordinær’ i stedet for ’ordinær’.
  • Indblik i de strategiske holdepunkter og pejlemærker for den hastige forandring i organisationen.
Praktiske Oplysninger
Dato:
17/1 2023
Tid:
08:30 til 16:00
Sted:
Børssalen
Børsbygningen Slotsholmsgade
1217 København K
Pris:
0 kr.
Change language