Strategisk it-sikkerhedsdag 2022 - den 25. august 2022 i Højbjerg

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af de mere og mere professionelle og målrettede hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.

Samtidig har organisationernes drift, indtjening og konkurrenceevne aldrig været mere afhængig af data og it - som til gengæld bliver mere og mere kompleks og sammenhængende.

It-sikkerhed er blevet et forretningskritisk område - og en af de vigtigste discipliner for de it-ansvarlige, som hele tiden skal tage bestik af det hastigt skiftende trusselslandskab, hvor angrebene kan komme fra et næsten uoverskueligt antal fronter og gennem mange kanaler.

Trusselsbilledet er desuden blevet mere kompliceret i en tid, hvor mange medarbejdere er begyndt at arbejde delvist hjemmefra. Det giver hackerne en ny angrebsflade, som også skal sikres.

Vi tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

God it-sikkerhed bygger altid på forretningens strategi, god ledelse, indsigt i det aktuelle trusselslandskab og anvendelse af de bedste værktøjer, som er til rådighed. På konferencen kan du blive klogere på:

  • Hvor lægger du niveauet?
  • Hvad er vigtigt for forretningen og driften?
  • Hvad er knapt så vigtigt?
  • Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk?
  • Hvad gør du, når skaden er sket?

Aktuelle trusler og aktuelle værktøjer

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden og kræver konstant opmærksomhed, for hackernes fokus skifter hele tiden i deres konstante jagt efter nye veje og nye angrebsflader, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhederne.

Du bliver klogere på hackernes yndlings-metoder lige nu, de mest udbredte angrebsmetoder, og hvad hackerne har størst succes med lige nu.

Du kan også høre mere om de nyeste værktøjer og løsninger til at få styr på organisationens samlede sikkerhedsniveau.

Det kræver teknologi, alarmsystemer, overvågningssystemer - også dem, der overvåger overvågningssystemerne.

Og så skal man lægge ikke uvæsentlig vægt på opdragelse og uddannelse af sine medarbejdere, der som regel udgør et svagt led i virksomheden.

Business continuity

Uanset hvor godt man har sikret sig, risikerer alle organisationer at blive ramt af et hackerangreb.

Og rammer angrebet først, gælder det om i en fart at få forretningen op at køre igen med mindst mulige konsekvenser.

Det kræver først og fremmest, at du identificerer angrebet i en fart, og at du har en effektiv og anvendelig beredskabsplan, mulighed for at isolere dele af infrastrukturen, god backup i (ofte) stor skala og fuld overblik over organisationens dataflow og processer.

Du bliver klogere på, hvordan du udformer den bedste beredskabsplan, hvordan du kan sikre data løbende i cloud og med backup uden at gå på kompromis med dine compliance-behov, og hvordan du bedst muligt sikrer forretningens drift efter et hackerangreb.

Mød talerne til Strategisk it-sikkerhedsdag 2022

Lars Jacobsen

Lars Jacobsen

chefredaktør og moderator

Computerworld

Peter Kruse

Peter Kruse

CISO

Clever

Petter Glenstrup

Petter Glenstrup

Director Sales Engineer - Nordics

Arctic Wolf

Ella Petersen

Ella Petersen

Account Executive

Darktrace

Morten Vinther

Morten Vinther

CEO & Partner

OmniGaze og netværket, EA Hjørnet

Tony Smith

Tony Smith

Director, WithSecure Solutions

WithSecure A/S

Jesper Dromph

Jesper Dromph

Regional Sales Manager Nordic

SentinelOne

Simon Wikberg

Simon Wikberg

Principal Sales Engineer – Nordics & Benelux

BlackBerry

Ketil Johansen

Ketil Johansen

Chief Executive Officer

2C Networks

Martin Thirup Christensen

Martin Thirup Christensen

Security consultant / Pentester

Orange Cyberdefense

08:30

Morgenmad og registering

program-billede program-billede

Velkomst

Lars Jacobsen, chefredaktør og moderator, Computerworld

09:00
program-billede program-billede

Antallet af cyberangreb er eksploderet - få en update om trusselsbilledet lige nu

Peter Kruse, CISO, Clever

De danske virksomheder er under stort pres fra de cyberkriminelle. Corona og hjemmearbejde har givet de kriminelle en bredere indgang til din virksomhed og brugerne er fortsat det svageste link ind.

Få inspiration til, hvordan du skal dække din egen organisation af over for de aktuelle cybertrusler, når en af Danmarks bedste cybersikkerhedseksperter, Peter Kruse, kommer med gode råd og dykker ned i områder lige fra vedligeholdelse, overvågning, brugerawareness, risikovurdering til sikring og beredskab.

09:05
program-billede program-billede

Vi dykker helt ned i maskinrummet for cybersikkerhed

Petter Glenstrup, Director Sales Engineer - Nordics, Arctic Wolf

Cyberrisiko er og bliver en forretningsrisiko. Desværre har cybersikkerhedsindustrien vist sig ineffektiv med hensyn til at reducere organisatorisk cyberrisiko.

For at løse dette cybersikkerheds effektivitetsproblem har mange organisationer allerede indset, at de har brug for en løsning, der kombinerer teknologi med menneskelig ekspertise. Dermed kan de imødekomme både det daglige sikkerhedsbehov, og samtidig sikre, at deres overordnede sikkerhedsposition bliver stærkere over tid.

Denne erkendelse har ført til fremkomsten af sikkerhedsoperationer som sin egen disciplin, hvilket reducerer sandsynligheden for og impacten af et brud og dermed stopper cyberrisikoen.

09:40
program-billede program-billede

Fast and Furious Attacks - Brug AI til kirurgisk respons

Ella Petersen, Account Executive, Darktrace

Hurtige cyberangreb som ransomware kan ramme allw når som helst, og sikkerhedsteams er ofte ikke i stand til at reagere hurtigt nok.

Få derfor et indblik i, hvordan du med Autonomous Response kan bruge Self-Learning AI's forståelse af 'selv' til at træffe målrettede handlinger for at stoppe igangværende angreb uden at forstyrre din virksomhed.

Indlægget afholdes på engelsk
  • Hvordan Autonomous Response kender præcis hvilken action, der skal tages på det rigtige tidspunkt, for at begrænse et igangværende angreb.
  • Hvordan AI fortagertager præcise foranstaltninger for at neutralisere trusler på vegne af sikkerhedshold.
  • Brug af real-life trusler til at illustrere, hvordan Autonomous Response-teknologien fungerer.


Indlægget afholdes på engelsk

10:10
10:40

Pause

program-billede program-billede

Oprydning på børneværelset

Morten Vinther, CEO & Partner, OmniGaze og netværket, EA Hjørnet

Hvordan skaber vi den fornødne transparens, som er nødvendig for at opretholde en fornuftig security posture?
Hvilke redskaber benytter Enterprise Arkitekter i dag på vores digitale rejse? I dette oplæg viser Morten Vinther, hvordan du kan visualisere den eksisterende kompleksitet, og hvordan den kan anskueliggøre, hvad den rette løsning skal kunne for at opfylde din organisations behov.

11:00
program-billede program-billede

Sikring af clouden - The New Frontier

Tony Smith, Director, WithSecure Solutions, WithSecure A/S

Gennem en række rundbordsdiskussioner i 2021 med både CIO'er og CISO'er fik vi en dyb indsigt i deres største udfordringer, når det kommer til cloud-adoption og cloud-sikkerhed.

Resultatet af disse diskussioner var virkelig interessante - CISO'ernes skiftende prioriteter, accelererede digitale transformationer, nytænkning af forretningskulturen og dens indvirkning på cybersikkerhed var blot nogle af de vigtigste punkter.

I dette indlæg deler vi både branchetrends og nogle af de væsenligste input, som vi fik fra sikkerheds- og it-lederne. Derefter ser vi på de væsentlige trin til, at du kan sikre din cloudrejse.

Indlægget afholdes på engelsk.

11:30
12:00

Frokost

program-billede program-billede

De 5 vigtigste Cyber Security Trends i 2022

Jesper Dromph, Regional Sales Manager Nordic, SentinelOne

I 2021 forårsagede pandemien afstand, isolation og begrænsede os i evnen til at skelne godt fra dårligt.
2022 er året, hvor alt åbnede op igen, og hvor hybridarbejde er blevet en ny realitet.

På denne session får du indsigt i de 5 vigtigste Cyber Security-tendenser for 2022 - udarbejdet af nogle af SentinelOnes bedste forskere og eksperter.

13:00
program-billede program-billede

Bliv cyber modstandsdygtig gennem AI og ML – sådan forhindrer du cyberangreb, før de rammer

Simon Wikberg, Principal Sales Engineer – Nordics & Benelux, BlackBerry

De gennemsnitlige omkostninger ved et databrud i 2021 var højere end nogensinde med mere end 4 millioner USD i gennemsnit pr. hændelse. Dette repræsenterer ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Ponemon Institute og IBM en samlet omkostning på omkring 6 billioner USD i skader på cyberkriminalitet.

Mest berørt er sundhedssektoren efterfulgt af finans-, lægemiddel-, energi-, teknologi- og industrisektorerne. Jo længere truslen forbliver uopdaget, jo højere er skaden – den gennemsnitlige tid til at opdage er mere end 200 dage (7 måneder).

Bliv klogere på, hvordan du opretter og administrerer en effektivt implementeret cyberforsvarsstrategi, der forhindrer cyberskader, baseret på kunstig intelligens (AI) og Machine Learning.

Indlægget afholdes på engelsk

13:30
14:00

Pause

program-billede program-billede

Håndterer du din Cybersecurity infrastruktur med lukkede øjne?

Ketil Johansen, Chief Executive Officer, 2C Networks

Mange organisationer har ikke et overblik over, hvad der er tilsluttet deres netværk, og udnytter ikke den guldgruppe af informationer som moderne Cybersecurity infrastruktur giver adgang til. Sort data er det nye guld, også for hackere, så der er brug for, at du holder øjnene åbne og bruger din infrastruktur optimalt.


På denne session, vil vi samarbejde med Fortinet, gerne åbne dine øjne og give dig et sæt gode råd med hjem til, hvordan du får mest muligt ud af din løsning på den sikreste måde.

14:15
program-billede program-billede

Alle kan hackes – er du heldig er det en whitehat, som finder dine sårbarheder

Martin Thirup Christensen, Security consultant / Pentester, Orange Cyberdefense

I dette indlæg gennemgår penetration tester Martin Thirup Christensen, hvordan han tidligere på året rapporterede om en del sårbarheder til en amerikansk statslig organisation.
Martin deler desuden ud af en række tiltag, som enhver organisation bør overveje at implementere for at højne sikkerhedsniveauet.

14:45
15:15

Tak for i dag

Mød partnerne på Strategisk it-sikkerhedsdag 2022

Partnere

Medarrangører

Mød vores medarrangører og partnere til Strategisk it-sikkerhedsdag 2022

Partnere

Medarrangører

Hvis du vil høre mere om mulighederne så kontakt salgsdirektør Maibritt Møller Bryding på mmo@cw.dk eller 2728 4041

Dit udbytte på Strategisk it-sikkerhedsdag 2022

På konferencen sætter vi fokus på, hvordan du løfter din it-sikkerhed op på et strategisk niveau, som sikrer din virksomhed og dens konkurrenceevne. Sammen med et hav af keynotes og erfarne partnere får du nyeste viden, erfaringer og løsninger til at sikre den gode it-sikkerhed. Det handler om at være omstillingsparat og klar til at handle hurtigt, når du hele tiden skal tage bestik af den aktuelle trusselsituation – som i høj grad ændres hastigt.

Du får overblikket over de nyeste trusler og de mest aktuelle tendenser lige nu.

Du får indblik i, hvordan konkrete virksomheder arbejder med it-sikkerhed.

Du får indsigt i, hvordan førende leverandører og eksperter ser de teknologiske muligheder nu og i fremtiden.

Tilmeldingen er lukket!