Computerworld arrangerer professionelle og seriøse konferencer og events indenfor it. Vi arbejder for en innovativ og effektiv udnyttelse af it gennem arrangementer som Computerworld Summit.

Computerworld Events er en del af Computerworld i Danmark, og det tætte samarbejde med Computerworlds journalister gør, at vi hele tiden har fingeren på pulsen, når det drejer sig om udviklingen på it-området.

11 events
Sikkerhed
Få overblik over den aktuelle sikkerhedssituation samt teknologier og metoder til at få et højt sikkerhedsniveau.
18 events
Infrastruktur
Få indsigt i nye teknologier og tendenser til det rigtige valg i mixet mellem interne og eksterne løsninger, processer og infrastruktur.
4 events
Jura
Med GDPR stiller EU krav til håndtering af persondata samt trusler om høje bøder. Få indblik i løsninger på de mange krav.
18 events
Digital transformation
Fremtidens succesfulde virksomheder er digitale og omstillingsparate i en verden med IoT, kunstig intelligens, virtual reality, machine learning og meget mere.
21 events
It-løsninger
Hør de nyeste bud på it-løsninger, der sikrer smart it-udnyttelse indenfor ERP, BI, CRM og andre typer forretningssystemer.
11 events
Andre events
Computerworld afholder også konferencer om andre højaktuelle emner. Bliv klogere og mød de førende eksperter og leverandører.

Kommende events

Det siger deltagerne
  • Super godt med disse konkrete events og godt med rigtige "kunde" cases fra indlæg
  • Perfekt, passer godt ind i den hverdag, jeg er en del af.
  • Super relevante emner med dygtige talere
Se vores events »
Det siger partnerne
  • Jeg må generelt tage hatten af for jeres arrangement og evne til at få mange relevante deltagere med på kort tid. Ser frem til næste arrangement.
    Thomas Vejlemand , In2media A/S
  • The team at Computerworld Denmark helped us to arrange the first ever Dropbox Partner Day at Nimb in Copenhagen in May 2017. The event was a big success and we´re very pleased to see the efforts put in by CW from digital marketing campaign, to the practical/ hands on at the actual event.
    Hans Liljedahl, Head of channel, Nordics , Dropbox
Læs mere om at være partner »
Skal vi arrangere dit event?
Lad Computerworld Events arrangere dit næste event. I samarbejde med Computerworlds redaktion kan vi stå for den programudvikling, deltagerrekruttering og afholdelse, som sikrer, at dit event bliver en succes.

Hør mere om mulighederne ved at kontakte Tina Rasmussen eller kontakte Maibritt Møller Bryding for partnerskab.
Event manager
Tina Rasmussen
Email: t.rasmussen@cw.dk
Telefon: 77 300 342
Salgsdirektør
Maibritt Møller Bryding
Email: m.moller@cw.dk
Telefon: 77 300 151