IT Sikkerhed - fremtidens it-trusler og strategisk it-sikkerhed

Dato:
12/11 2020
Sted:
Hørsholm
Pris:
Gratis deltagelse

Eksklusivt roundtable: Hør hvordan du arbejder med fremtidens it-trusler og strategisk it-sikkerhed

Større danske virksomheder har i gennemsnit 85 variationer af it-sikkerhedsløsninger kørende i deres it-miljø - og sikkerhedsregningen for software og konsulenter løber hvert år op i millioner af kroner.

Alligevel tager det op til 100 dage før en typisk virksomhed opdager, at deres systemer er blevet kompromitteret. Og alligevel vil både ledelse og medarbejdere stadig ryge i phishing-fælder eller mister data til mere eller mindre målrettede ransomware-angreb.

Svaret på det dilemma er ikke nødvendigvis flere systemer, men en mere strategisk tilgang til it-sikkerhed hvor evnen til at opdage og reagere hurtigere på nuværende og fremtidige trusler kommer i centrum. Samtidig skal risici ikke blot begrænses men prioriteres, overskues og prissættes på en måde så hele forretningen kan forstå det.

Derfor er strategisk it-sikkerhed, incident response, beredskabsplaner og den nødvendige forandringsledelse af organisationen omdrejningspunkterne for en rundbordsdiskussion blandt en udvalgt gruppe af digitale ledere fra danske virksomheder – og du er inviteret.

Ud over erfaringsudvekslingen ved rundbordsdiskussionen kan du desuden starte dagen med et spændende fagligt oplæg fra sikkerhedsansvarlig fra en større virksomhed.

Under rundbordssamtalerne kan du sammen med de øvrige deltagere og dagens partner diskutere hvordan du skaber mest tryghed for pengene på organisationens digitale rejse.

Rundbordsdiskussionen er arrangeret af Computerworld og foregår i Søhuset i Hørsholm d. 12. november fra kl. 9.00 til 11.30, hvorefter vi slutter med en lækker fælles netværksfrokost. Inden arrangementet byder vi selvfølgelig på morgenmad fra 8.30.

Se program

Program:


08:30
Ankomst - vi byder på morgenmad

09:00
Velkomst

09:10
Bordet rundt

09:30
Taler kommer snart

10:00
Debat, her skal dine udfordringer og løsninger i spil

10:40
Pause

10:55
Debat, her skal dine udfordringer og løsninger i spil

11:30
Frokost i restauranten

12:30
Tak for i dag