Få it-sikkerheden op på strategisk niveau med den stærke risikovurdering

Dato:
02/12 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Få it-områder er så dynamiske som sikkerhedsområdet. For når det kommer til it-sikkerhed, gives der ingen garantier og der leveres få sikre bud på fremtidens trusler.

Der er med andre ord chance for både at under- og overinvestere når der skal balanceres mellem den nødvendige åbenhed og den seriøse beskyttelse af centrale funktioner. Og samtidig kan det ofte været svært at få involveret ledelse i de trusselsbilleder, som it-organisationerne arbejder med.

Derfor arbejder stadig flere organisationer og virksomheder med lokale og konkret forankrede risikovurderinger. Vurderinger og planer der former de kritiske timer når uheldet er ude – og som også ofte kan anvendes når fysiske eller globale fænomener som corona rammer produktionen eller virksomhedens supply chain.

På dette seminar sætter vi derfor fokus på og giver eksempler på hvorfor, hvordan og hvornår du anvender risikovurderinger og threat intelligence bedst i dit arbejde med organisationens it-sikkerhed.


Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til keynote

09:35
Taler kommer snart

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag