It-sikkerheds-workshop - risikovurdering og beredskabsplaner

Dato:
28/10 2020
Sted:
Pris:
995 kr

It-sikkerhed står i de fleste organisationer meget højt på it-agendaen for tiden, og det er et kompliceret område at navigere i som it-ansvarlig.

Området er præget af dels et komplekst og konstant skiftende trusselsbillede og dels risikoen for meget alvorlige konsekvenser for firmaet.

De cyberkriminelle vælger altid at lægge indsatsen der, hvor man kan få mest for pengene. Det betyder, at de hele tiden er på udkig efter nye veje, metoder og teknologier. Og at de it-sikkerhedansvarlige dermed altid er et skridt bagefter.

Det gør it-sikkerhed til en strategisk disciplin, hvor du er nødt til at prioritere indsatsen nøje. Og erkende og handle ud fra, at din virksomhed sandsynligvis vil blive ramt en dag.

På denne ekslusive workshop får du sammen med en lille gruppe deltagere mulighed for i en lukket kreds at høre om konkrete erfaringer og selv prøve kræfter med to vigtige områder inden for it-sikkerhed.

Nemlig udarbejdelsen af den vigtige risikovurdering af dit setup samt udarbejdelsen af den beredskabsplan, som er helt afgørende at have på plads, hvis du skulle blive ramt.

På workshoppen får du konkrete værktøjer og viden med hjem, så du kan enten kan komme i gang eller komme videre med dit it-sikkerhedsarbejde.

Spor A: Risikovurderingen

Hvor sårbar er virksomheden? Og hvor er den mest sårbar i forhold til de for forretningen vigtigste områder?

På dette spor kigger vi nærmere på udarbejdelsen af de risikovurderinger, der er helt afgørende, da de skal ligge til grund for den efterfølgende it-sikkerheds-indsats. For vi kan ikke beskytte alt lige godt.

På workshoppen får du tips og tricks og konkrete forslag til at angribe opgaven systematisk og afgrænset.

Spor B: Beredskabsplanen

Der er for alle en risiko for, at hackere en dag vil trænge ind i systemerne et eller andet sted.

Når angrebet kommer, er det afgørende at minimere skadens omfang - både på systemerne og på forretningen, som jo den, som det hele handler om. Det kræver, at alle ved, hvad de skal gøre - og i hvilken rækkefølge - uanset hvor angrebet rammer.

På dette spor går vi i dybden med den vigtige beredskabsplan, som skal være på plads, inden angrebet kommer. Hvordan udarbejder du den? Hvilke ting skal du tage højde for? Hvem skal inddrages og tages i ed? Hvordan sikrer du, at beredskabsplanen virker, når det først brager løs?

På workshoppen får du tips og tricks og konkrete forslag til at angribe opgaven systematisk og afgrænset.

Se program

Program:


08:30
Registrering

09:00
Velkomst og introduktion

09:30
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Risikovurderingen
09:30 - 11:15 (105 min)
Workshop 1.1:

Læs mere

Vælg dette indlæg

Beredskabsplanen
09:30 - 11:00 (90 min)
Workshop 2.1:

Læs mere

Vælg dette indlæg


11:15
Frokost

12:15
Vælg de indlæg, som du ønsker at deltage på:
Risikovurderingen - fortsat
12:15 - 14:00 (105 min)
Workshop 1.2:

Læs mere

Vælg dette indlæg

Beredskabsplanen - fortsat
12:15 - 13:40 (85 min)
Workshop 2.2:

Læs mere

Vælg dette indlæg


14:00
Pause og netværk

14:15
Taler kommer snart

15:00
Afrunding og tak for i dag