Hack Day 2020

Dato:
09/6 2020
Sted:
Aarhus V
Pris:
750 kr

Konferencen afholdes også i København d. 16. juni


Der var engang, hvor hacker-miljøerne primært var befolket af ‘script kiddies’ og andre med hang til narrestreger. Sådan er det ikke længere.

I dag er hacker-miljøerne stærkt professionaliserede og godt organiserede, og hackerne arbejder i stor udstrækning ud fra politiske eller kommercielle motiver.

Det betyder, at de ofte er velfinansierede og veluddannede, og at de går helt systematisk til værks, når de iværksætter angreb. Det har vi set en hel række eksempler på i de senere år, hvor en række store angreb ser ud til at have været styret og organiseret af stater og lande.

I sagens natur er hackerne ofte et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen.

På Hack Day 2020 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder i dag og med denne indsigt øge dine muligheder for at afværge eller minimere kommende angreb. Du møde etiske hackere fra danske virksomheder, som vil fortælle om deres arbejde og løfte sløret for deres kendskab til de sorte hackere.

Du kan også høre om konkrete sårbarheder, se live-hacking fra scenen og møde danske it-sikkerhedseksperter med viden om de seneste trends på området.

Du kan desuden møde en række danske virksomheder, som vil dele historierne om, da de blev angrebet - og hvordan de håndterede situationen.

Har du styr på måden, hvorpå du håndterer de digitale trusler? Det kan du få svar på på Hack Day 2020.

Du kan blandt andet:

  • Høre om hackernes nyeste metoder.
  • Se live-hack fra scenen.
  • Høre etiske hackere fortælle om arbejdsformer og teknikker.
  • Høre it-sikkerhedsekspertenes seneste indsigter.

Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Keynote

10:00
Taler kommer snart

10:30
Pause

10:50
Taler kommer snart

11:20
Keynote

12:15
Frokost

13:15
Keynote

14:00
Taler kommer snart

14:30
Keynote

15:20
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden om hackernes nyeste metoder.
  • Hvordan du kan håndtere de digitale trusler.
  • Oplev live-hack fra scenen.
  • Indsigt i etiske hackeres arbejdsformer og teknikker.
  • It-sikkerhedsekspertenes seneste indsigter.