Digitaliseringsledelse 2.1

Dato:
06/5 2020
Sted:
Viby J
Pris:
1995 kr

Alle vil være mere innovative, mere digitale og udvikle smarte digitale services og lækre produkter hurtigere. Men hurtig udvikling og digital innovation er svært, rigtigt svært. Måske især i eksisterende virksomheder fyldt med traditioner, processer, siloer og faste arbejdsgange.

Det er farligt, for evnen til at hurtig digital udvikling er et af de vigtigste succesparametre for en moderne virksomhed eller organisation når konkurrenterne bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Og når forretningen og andre interne stakeholders forventninger stiger hurtigere end budgettet.

Det åbne spørgsmål er, hvordan virksomhederne leder den hastige forandring i organisationen? Hvilke strategiske holdepunkter og pejlemærker har de? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

På Digitaliseringsledelse kan du derfor møde en række førende danske CIOs der ærligt fortæller om deres overvejelser, strategier, organisationer og resultater. På dagen får du desuden mulighed for at netværke og reflektere over indholdet i en række korte intensive sessioner samt gå i dialog med dagens stærke oplægsholdere.

Hele dagen styres af Computerworlds erfarne chefredaktør Lars Jacobsen og byder på rig muligheden for at lytte, lære og netværke med de øvrige deltagere.

Hvis du ønsker at betale med faktura eller EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst
oplægsholder
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld

Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.


09:05
Keynote

09:45
Debat ved bordene
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

10:00
Derfor rammer it-chefen glasloftet
It-folkene taber alt for ofte i mødelokalet når der skal diskuteres
budgetter, målsætninger og prioriteres. Hvad er det som de ikke forstå?
Og hvad er det for et glasloft som it rammer?
oplægsholder
Oplægsholder:
Ursula Krogsbøll
Direktør, Digital strategi og innovation
Miracle A/S

Ursula har en Master i IT-ledelse og strategi fra IT-universitetet i København. Til daglig leder hun afdelingen for Digital strategi og innovation hos Miracle A/S og har masser af praktisk erfaring med innovationsprojekter, organisationer og implementering.


10:35
Pause

10:50
CIO talk | Forenkling og fokus sikrer hastighed

11:30
Debat ved bordene
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

11:45
Frokost

12:30
CxO talk | Udvikling og innovation i organisationen: Labs, garages og koblingen til forretningen
Bliv indviet i hvorfor Coop har valgt at placere meget af den digitale udvikling på en nedlagt gård et par kilometer fra hovedkvarteret.
oplægsholder
Oplægsholder:
Morten Holm Christiansen
Chief Technology Officer
Coop Danmark A/S

Udover en Master in Economics og Executive MBA har Morten en lang baggrund indenfor it-ledelse fra virksomheder som Novo Nordisk, NNIT, NNE Pharmaplan, Maersk og COOP


13:10
Debat ved bordene
Hvad fik I ud af indlægget og hvad gør I hos jer selv?

13:25
Taler kommer snart

14:00
Pause

14:15
Keynote

14:55
Tak for i dag