Hack Day 2020

Dato:
25/11 2020
Sted:
Ballerup
Pris:
750 kr

Konferencen afholdes også i Aarhus d. 8. oktober


Der var engang, hvor hacker-miljøerne primært var befolket af ‘script kiddies’ og andre med hang til narrestreger. Sådan er det ikke længere.

I dag er hacker-miljøerne stærkt professionaliserede og godt organiserede, og hackerne arbejder i stor udstrækning ud fra politiske eller kommercielle motiver.

Det betyder, at de ofte er velfinansierede og veluddannede, og at de går helt systematisk til værks, når de iværksætter angreb. Det har vi set en hel række eksempler på i de senere år, hvor en række store angreb ser ud til at have været styret og organiseret af stater og lande.

I sagens natur er hackerne ofte et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen.

På Hack Day 2020 kan du få indsigt i, hvordan professionelle hackere tænker og arbejder i dag og med denne indsigt øge dine muligheder for at afværge eller minimere kommende angreb. Du møde etiske hackere fra danske virksomheder, som vil fortælle om deres arbejde og løfte sløret for deres kendskab til de sorte hackere.

Du kan også høre om konkrete sårbarheder, se live-hacking fra scenen og møde danske it-sikkerhedseksperter med viden om de seneste trends på området.

Du kan desuden møde en række danske virksomheder, som vil dele historierne om, da de blev angrebet - og hvordan de håndterede situationen.

Har du styr på måden, hvorpå du håndterer de digitale trusler? Det kan du få svar på på Hack Day 2020.

Du kan blandt andet:

  • Høre om hackernes nyeste metoder.
  • Høre etiske hackere fortælle om arbejdsformer og teknikker.
  • Høre it-sikkerhedsekspertenes seneste indsigter.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

09:00
Velkomst

09:05
Tænk som en Hacker
For at kunne beskytte sig mod cyberangreb er det helt afgørende at forstå hvordan hackere tænker og arbejder: Hvad er forskellige gruppers motivationer, hvordan arbejder de, og hvilke ressourcer har de til rådighed for at nå deres mål? Indlægget tager udgangspunkt i en række virkelige angreb, men kigger også på nuværende trends og forventninger til fremtiden, bl.a. i forhold til hvordan hackere arbejder med datadrevne metoder og kunstig intelligens.
oplægsholder
Oplægsholder:
Jens Myrup Pedersen
Associate Professor - Cyber Security Network
Aalborg University, Department of Electronic Systems

Jens Myrup Pedersen er Lektor på Aalborg Universitet, og forsker især i netværksbaseret detektion af skadelig aktivitet. Udover danske og europæiske forskningsprojekter er han en af hovedpersonerne bag Haaukins, et automatiseret virtualiseringsmiljø for cybersikkerhedstræning, og så er han uddannelseskoordinator på Danmarks første kandidatuddannelse i cybersikkerhed der åbner dørene 1. september. Han er også aktiv i at skabe community-aktiviteter, bl.a. i en række projekter i samarbejde med Industriens Fond men også som medlem af bestyrelsen i IDA Connect, som medlem af Rådet for Digital Sikkerhed, og som medlem af Advisory Board i Center for Strategiske Cyberkompetencer.


09:50
Taler kommer snart

10:20
Pause

10:40
Taler kommer snart

11:10
Pentest af web applikationer og sikkerhed gennem de sidste 10 år
Hvordan har trusselsbilledet ændret sig for web applikationer? Hvilke trends er forandret? Hvordan kan en forholdsvis sikker web applikation ændre trusselsvurdering drastisk på et par måneder? Disse emner samt
andre interessante spørgsmål vil blive gennemgået på denne præsentation og tager udgangspunkt i erfaringer fra penetration tests udført over de sidste ti år.
oplægsholder
Oplægsholder:
Hans-Michael Varbaek
Senior Penetration Tester
TDC Group

Hans-Michael Varbaek har leveret penetration tests siden 2012 og har præsenteret på konferencer rundt omkring i verdenen som Kiwicon i New Zealand og Black Hat Europe Arsenal i London. Hans-Michael har tidligere arbejdet i Sydney, Australien som sikkerhedskonsulent med pentest som primær arbejdsgave.
Hans-Michael Varbaek er desuden Managing Security Consultant i VarBITS


11:55
Frokost

12:45
Keynote

13:30
Taler kommer snart

14:00
Pause

14:15
Keynote

15:00
Erfaringer om at komme succesfuld gennem et hackerangreb
oplægsholder
Oplægsholder:
Carsten Bryder
COO
GlobalConnect

15:45
Opsummering og tak for i dag
Det får du ud af det
  • Viden om hackernes nyeste metoder.
  • Indsigt i etiske hackeres arbejdsformer og teknikker.
  • It-sikkerhedsekspertenes seneste indsigter.