GDPR til mindre virksomheder

Dato:
27/10 2020
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Alle organisationer - store som små - bør forlængst have fået grundigt styr på GDPR - og altså dermed ting som overblik over dataflow og håndtering af persondata i alle arbejdsgange og -processer samt afrapportering og håndtering af registreringer og sletninger.

For mange især mindre virksomheder er det noget af en mundfuld - ikke mindst når det gælder opfølgning og fastholdelse af de nye regler, så virksomheden konsekvent, overalt og ensartet følger reglerne.

For har man ikke en decideret juridisk afdeling eller DPO er der mange ting, som man løbende skal afklare og tage stilling til - også selv om man måske tror, at man er så lille, at man nok går under Datatilsynets radar.

Hvad gør du med alle de daglige opgaver som eksempelvis udsendelse af nyhedsbreve? Håndtering af kundekartoteket? Håndtering af e-mail fra kunder, medarbejdere og leverandører`? Sygemeldinger? Cookies?

Der findes metoder og værktøjer, som efter en minimal indsats kan løse de fleste udfordringer med elementer som varsling, samtykke, lagring, overblik, dokumentation, registrering, sletning og håndtering af persondata i den daglige drift af virksomheden..

Med disse værktøjer slipper du for selv at skulle tage stilling til persondata hver eneste dag: Lad et værktøj passe arbejdet. Så kan du passe dit.

Kom og hør om, hvordan du som mindre virksomhed, hvor alle blikke er stift rettet mod produktet, nemt kan få enten styr på eller markant forbedre processer og forretningsgange og dermed hurtigt blive så compliant med GDPR, at du kan sove trygt om natten.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Persondatasupport

09:55
Q&A til Persondatasupport

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

10:40
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Indblik i konkrete værktøjer, der kan lette dig for noget af GDPR-byrden.
  • Viden om de vigtigste områder, som du bør fokusere på.
  • Mulighed for at stille spørgsmål til eksperter på området.