CXO Roundtable: Digitaliseringsledelse

Dato:
27/11 2019
Sted:
Hørhsolm
Pris:
Gratis deltagelse

Anvendelsen af digital teknologi er under radikal transformation.

Tidligere kunne teknologien i sig selv levere den afgørende konkurrencefordel. Men den øgede konkurrence, hastigheden og kompleksiteten stiller nu store krav til teknologiadoptionen i virksomhederne.

Det stiller igen krav til it-ledernee, som skal tilpasse sig og refokusere, hvis de skal bevare kontrollen over teknologien.

Svaret på udfordringerne er større omstillingsparathed, mere styr på forretningen, mere innovation, mere kundefokus - og ikke mindst den store enabler: Mere teknologi.

Men i takt med teknologiernes hastige udvikling ændres vores mulighed og organisationsformer sig drastisk. Men hvordan leder du den hastige forandring? Hvad er de strategiske holdepunkter? Og hvem har eksemplerne til efterlevelse?

Nogle CIO’er vælger at sige farvel til den traditionelle it-afdeling og i stedet organisere sig omkring produktudvikling, kundefokus og de muligheder, som de skiftende teknologier giver.

Andre CIO’er fokuserer på at få virksomheden til at tænke digitalt 24/7 og få innovationstempoet i vejret med pretotyping og DevOps.

På denne roundtable tager vi diskussionen op i et lukket forum, hvor du får mulighed for at vende dine problemstillinger og løsninger og blive inspireret af andre it-beslutningstagere i samme båd som dig.

Du får rig mulighed for både at lytte og fortælle og netværke med andre it-beslutningstagere med begge ben inden for ledelse og digitalisering.

Se program