Sikkerhed: Få styr på din kriseplan med effektive greb

Dato:
30/10 2019
Sted:
Pris:
1995 kr

Hackerne er altid et skridt foran de virksomheder, der bliver angrebet: De udvikler nye angrebsformer og teknikker, og de kigger hele tiden nye steder hen.

Når angrebet og nedbruddet kommer, er det vigtigste punkt på it-afdelingens dagsorden at få forretnings-driften op at køre hurtigst muligt uden negative konsekvenser. Nedetid koster både tabt omsætning og tabt goodwill.

Det er derfor helt vitalt at have en beredskabsplan, som straks kan iværksættes, når cyberangrebet sker. Med en beredskabsplan i hånden ved alle, hvad de skal gøre - og i hvilken rækkefølge.

Beredskabsplanen bør være i fysisk form, da det meget vel kan være, at man ikke kan få adgang til sine systemer, når der er brug for planen - og så bør den aldrig blive afsluttet. Den bør istedet løbende blive udviklet, opdateret, trænet og afprøvet

Der skal tages højde for mange ting i en beredskabsplan, og den kræver, at du har styr på dine data og dit dataflow og andre processer. Og at hele organisationen har styr på flow, hierakier og ansvarsfordeling.

På dette event får du direkte indblik i spændende cases, hvor store organisationer har haft brug for at sætte deres beredskabsplan i sving i enten virkeligheden eller ved øvelser: Hvad fungerede? Og hvad fungerede ikke? Og hvad kan vi lære?

Vi slutter dagen af med et simuleret angreb, som du sammen med de øvrige it-beslutningstagere skal tage bestik af: Hvad gør vi? Og hvad kan vi lære?

Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig
konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os
en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program
Det får du ud af det
  • Hør konkrete eksempler på, hvordan man håndterer nedbrud og hackerangreb.
  • Få bud på, hvordan du bedst muligt opsætter en kriseplan.
  • Tage del i spændende workshop under kyndig vejledning af nogle af Danmarks bedste it-sikkerhedschefer.