Robot Process Automation (RPA) - sådan automatiserer du med softwarerobotter

Dato:
03/9 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
795 kr

Automatisering af en lang række processer og handlinger, som hidtil har været manuelle, er for alvor ved at vinde indpas i alle organisationer, der arbejder målrettet på at strømline arbejdsgangene, øge produktiviteten, nedbringe driftsomkostningerne radikat samt forbedre effektiviteteten.

De nyeste teknologier inden for softwarerobotter og robotic process automation (RPA) giver med deres sømløse sammenspil med kunstig intelligens mulighed for næsten fuld automatisering af mange arbejdsgange, hvor kun undtagelser og afvigelser behandles manuelt.

Mange organisationer er allerede godt i gang - og gevinsterne med de billige og driftsikre robotter er åbenlyse. Eksempelvis har Statens Administration allerede frigjort 8.000 timer via softwarerobotter, mens softwarerobotter nu udfører 100 mands arbejde hos Lån og Spar Bank.

Fordelene ligger både i håndtering af enkle bruger-rettede opgaver samt i automatisering af processer på tværs af forskellige systemer og brugergrænseflader, som ikke er bygget med henblik på automatiseringer.

Det kan for eksempel være automatisering af kundehenvendelser med softwarerobotter, der chatter i realtid, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificerer afvigelser.

Samtidig er løsningerne skalerbare, fordi softwarerobotterne med RPA kan arbejde parallelt og samtidig behandle data i høj hastighed, mens kunstig intelligens kan gøre ustruktureret information umiddelbart handlingsbar.

En analyse fra McKinsey har vist, at virksomhederne kan spare helt op til 40 procent af kontor-arbejdstimerne med RPA - men at der samtidig er stor risiko for ballade og konflikt i organisationerne, når de billige robotter introduceres og skal overtage opgaver.

Samtidig skal it-sikkerhedsbekymringer og tabet af kontrol håndteres.

Prisen for at udvikle en softwarerobot er i dag så lav, at businesscasen for alle administrative organisationer er relativt klokkeklar.

Hvordan griber man opgaven an? Hvordan udvikler man en software-robot? Hvordan tackler man brugen af AI? Hvor ligger udfordringerne? Og gevinsterne i netop din branche? Er der hyldevarer, som man bare kan trække ind i organisationen?

Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - om teknologierne, investeringsbehov, businesscase, barrierer, gevinster og hvordan du kommer i gang.

Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig
konferencen og bruge kampagnekoden "FAKTURA". Derefter skal du sende os
en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program
Det får du ud af det
  • Høre hvordan teknologierne ser ud lige nu.
  • Høre konkrete eksempler på RPA’er, der har udløst massive besparelser.
  • Høre om mulighederne inden for både de interne processer og de kundevente funktioner i din organisation.
  • Høre om faldgruber og barrierer.
  • Høre hvordan du selv kan komme hurtigt i gang med at anvende software-robotter.
  • Høre hvad investeringsbehovet er for de virksomheder, som ønsker at automatisere de manuelle processer.