Internet of Things i virksomheden

Dato:
12/11 2019
Sted:
Pris:
995 kr

I dag skal hverdagsapparater ikke blot have lidt strøm for at fungere. Om det er rullegardiner, biler, vaskemaskiner eller en ko, så skal de forbindes til internettet og en smart app, så de bliver mere intelligente og kan indsamle og dele data.

Derfor bliver der også kastet adskillige investeringskroner efter internet of things.

Analysevirksomheden IDC estimerer, at der i 2019 på verdensplan vil blive spenderet svimlende 4,8 billioner kroner på IoT svarende til over dobbelt så meget som Danmarks BNP i 2017 og en vækst på 15.4 procent sammenlignet med 2018.

"Adoptionen af IoT foregår i mange industrier, i staten og forbrugernes daglige liv. Vi ser i stigende omfang, hvordan data indsamlet via forbundne enheder hjælper forretningen med at køre mere effektivt, opnå indsigt i forretningsprocesser og til at tage realtidsbeslutninger," har Carrie MacGillivray, vicepræsident, internet of things og mobility, hos IDC tidligere fortalt Computerworld

Det har SparNord, en af Danmarks største banker også indset. Derfor har banken siden starten af 2019 ladet kunderne koble deres konti til omverdenen, sådan at konti automatisk kan ”optankes” eller betalingskort spærres hvis de anvendes uden for bestemte områder. Og de områder, er kun begyndelsen.

Den store udfordring er dog stadig, at man som virksomhed skal kunne gennemskue, hvor forretningsmulighederne i Internet of Things ligger gemt - og hvordan din virksomhed kommer i gang med de konkrete løsninger. Og samtidig medfører Internet of Things en række nye udfordringer med sikkerhed, privacy og it-drift, man som it-leder skal kunne håndtere.

På konferencen ”Internet of Things i virksomheden” sætter vi fokus hvordan du får succes med Internet of Things – og tager udgangspunkt i konkrete ideer og cases fra firmaer som Spar Nord, Kamstrup, Vestas, DMI og Dansk Standard.

Se program
Det får du ud af det
  • Få mulighed for at lære af virksomheder, som allerede har og anvender IoT-løsninger og høre mere om de erfaringer, de har gjort sig samt om forretningspotentialerne på området!
  • Bliv klogere på de nye IoT-teknologier og standarder
  • Indsigt og gode råd fra eksperter.