Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Dato:
26/3 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
495 kr

I Odense har kommunens softwarerobot Tyra sparet sagsbehandlerne for 700 timers arbejde. I forsikringsselskabet Alka har chatrobotten Alma været med til at sikre selskabet dets største overskud nogensinde. Og hos Pension Danmark forventer direktøren, at robotter inden for et par år vil overtage mere end 50 procent af arbejdet.

Erfaringer fra Odense, Alka og Pension Danmark er blot toppen af isbjerget i den udvikling, som foregår lige nu.

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Det er samtidig et opgør med den tid og de ressourcer, som alt for i høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Det er tid og ressourcer, som i stedet bør bruges til at prioritere kunder, kunderejsen og på at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

Det kan lade sig gøre, fordi ’touchless operations’ bygger på automatisering og kunstig intelligens, som tilsammen kan sikre en radikal omlægning af procedurer i hele virksomheden.

Det kan for eksempel være automatisering af kundehenvendelser med softwarerobotter, der chatter i realtid, automatisk godkendelse af rejseafregninger eller etableringen af intelligente ’dashboards’, der vurderer og klassificere afvigelser.

På denne konference kan du høre mere som RPA og softwarerobotter og få svar på blandt andet:

  • Hvordan mulighederne er i din branche.
  • Hvordan teknologien ser ud lige nu?
  • Hvad er investeringsbehovet for de virksomheder, som ønsker at automatisere de manuelle processer?
  • Hvordan kommer man nemmest i gang med at automatisere processer og høste fordele?

Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAKRPA". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program
Partnere
Det får du ud af det
  • Indsigt i mulighederne med RPA og softwarerobotter
  • Cases - hør hvordan andre arbejder
  • Tips til hvordan I kommer igang