Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

Dato:
27/8 2019
Sted:
København S
Pris:
Gratis deltagelse

Afholdes også i Aarhus 22. august 2019.


Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer.

Samtidig har organisationernes drift, indtjening og konkurrenceevne aldrig været mere afhængig af data og it - som til gengæld bliver mere og mere kompleks og sammenhængende.

It-sikkerhed er blevet et forretningskritisk område - og en af de vigtigste discipliner for de it-ansvarlige, som hele tiden skal tage bestik af det hastigt skiftende trusselslandskab.

På eventet ‘Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden - aktuelle trusler, strategi og business continuity’ tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

Aktuelle trusler
Du kan høre om de aktuelle trusler lige nu i en tid, hvor trusselsbilledet ændrer sig hele tiden i takt med, at hackerne finder nye veje og metoder.

Vi har set, at hackerne både arbejder for at tjene penge (phisning, ransomware, industrispionage og lignende) og ud fra politiske motiver (cyberwarfare, spionage, destruktive angreb mod infrastruktur).

Der er samtidig mulighed for at dykke ned i specifikke emner på tre forskellige spor inden for GDPR, awareness-træning, aktuelle trusler og meget andet.

Hvad bliver det næste?

Med de skiftende motiver, ændrer metoderne sig også. Det allernyeste er kunstig intelligens, som for alvor er ved at vinde indpas på hacker-markedet - men som du også kan udnytte til at beskytte dig.

Hvad skal du holde øje med lige nu? Hvordan opdager du, at du er blevet hacket? Hvad er hot blandt hackerne lige nu. Og hvad kan vi bruge AI til?

Strategi
I løbet af dagen bliver du klogere på, hvordan du fastlægger dine it-sikkerhedsmæssige indsatser ud fra en strategisk betragtning: Hvad er vigtigt lige nu - for forretningen og dens drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvor meget skal de forskellige dele beskyttes? Og med hvad? Og hvad gør jeg, når angrebet kommer?

Det kræver teknologi, alarmsystemer, overvågningssystemer - også dem, der overvåger overvågningssystemerne.

Og så skal man lægge ikke uvæsentlig vægt på opdragelse og uddannelse af ALLE virksomhedens medarbejdere, der som regel udgør et svagt led i kæden uanset hvor solidt et teknisk bolværk, man har sat op.

Du har altså mulighed for at vælge lige netop de talere, som er mest relevante for dig og dit arbejde med it-sikkerhed.

I løbet af dagen får du mulighed for at vælge mellem at blive klogere på praktiske værktøjer, der hjælper dig med at undgå million-bøder fra datatilsynet, eksperternes syn på de største it-trusler lige nu og hackernes nye yndlingsværktøjer.

Hold forretningen kørende
De fleste kan næppe være i tvivl om, at et hackerangreb rammer virksomheden på bundlinjen. Men det skyldes ikke bare de penge hackerne er ude efter. Det koster millioner, hvis hackerne får lukket ned for hele driften i længere tid.

Du kan høre om, hvordan du sikrer, at forretningsdriften genetableres hurtigst muligt, når nedbruddet rammer - også dine hos dine cloud-leverandører og andre samarbejdspartnere, ligesom man kan blive ramt af naturkatastrofer, strømnedbrud, indbrud og andre ting, der kan ramme it-driften.

Når skaden sker, er det afgørende, at man ved, hvad man skal gøre for at minimere skaderne og så vidt muligt holde produktionen kørende.

Her er det helt vitalt at have en beredskabsplan, som straks kan iværksættes, når cyberangrebet sker, så alle ved, hvad de skal gøre. Der skal tages højde for mange ting i en beredskabsplan, og den kræver, at du har styr på dine data og dit data flow og andre processer.

Hvad gør du, når angrebet er sket? Hvordan sikrer du dig i cloud og med backup? Hvor er de lavt hængende frugter? Og hvordan med GDPR?

Se program
Det får du ud af det
  • Hvordan de it-kriminelle lige nu forsøger at få adgang til danske virksomheders fortrolige data.
  • Hvilke leverandører og løsninger, der kan matche og dække din organisations behov it-sikkerhed.
  • Hvordan man bedst prioriterer sikkerheden i forskellige typer virksomheder.
  • Hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomhedsstruktur.
  • Hvordan du balancerer behovet for sikkerhed og behovet for agilitet i virksomheden..
  • Hvordan du kombinerer værktøjer og arbejdsgange for at sikre den bedst mulige sikkerhed til prisen i din organisation.