De store tendenser 2019: Talentkrisen og "efter cloud"

Dato:
29/5 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
1495 kr

Bliv klædt på til at håndtere de to vigtigste temaer for allle it-beslutningstagere lige nu: Den effektive rekruttering af de bedste it-folk samt valget af kommende teknologier og it-løsninger til din organisation.

Aktive strategiske valg på det digitale område er helt afgørende for succes nu og fremtiden i et omskifteligt og foranderligt it-landskab.

Nye teknologiske muligheder kan give dig indsigt samt kant og store kommercielle fordele i forhold til konkurrenterne - hvis du altså har de rigtige kompetencer om bord.

Computerworld It-trends kaster lys over tidens måske mest presserende udfordringer for it-afdelingerne: Rekruttering af de bedste it-folk samt de fremadrettede, strategiske valg af de mest optimale it-løsninger.

Tema 1: Kampen om de bedste it-folk

Der er hård kamp om de bedste it-folk. Evnen til at tiltrække og fastholde de bedste folk, spiller en helt afgørende rolle for virksomhedernes succes og innovations-kraft.

Arbejdsstyrken er foranderlig, og de attraktive it-folk vælger ikke entydigt job ud fra størrelsen på lønposen.

Hvad vælger de efter? Hvad går de op i? Hvad er ledelsens rolle i en digital kultur? Hvilke vilkår skal man opstille for at gøre millenium-generationen mest tilfreds og produktiv? Hvordan skal man organisere sig for at få størst udbytte af millenium-generationen - og mærke konsekvenserne mindst, når en ansat stopper?

Tema 2: De næste teknologi-trends

Teknologi-udviklingen og innovationen buldrer afsted i disse år, hvor alle ved, at innovation, udvikling og hurtig omstilling er nogle af de vigtigste ting, hvis man for alvor vil differensiere sig fra konkurrenterne.

Det stiller store krav, men er også nyttig, for brugen af de nye værktøjer kan omsættes til økonomisk vækst og optimeret forretningsudvikling - og gerne før dine konkurrenter når så vidt.

Kunstig intelligens og avanceret dataanalyse udvikler sig hastigt og øger hele tiden indsigten i kundevaner, produktion og forretning. Cloud computing, VR og blockchain står på kanten af næste revolution.

Få overblikket over de vigtigste teknologi-trends lige nu - og hvor udviklingen er på vej hen.

Du kan blandt andet høre om:

  • Gode ideer til at løse rekrutteringsproblemerne.
  • Hvordan du tiltrækker og fastholder millenium-generationen
  • De nye teknologitrends som AI, blockchain og cloud to the edge - og hvordan du selv kan anvende dem


Hvis du ønsker at betale med EAN nr., skal du tilmelde dig konferencen og bruge kampagnekoden "FAK2019". Derefter skal du sende os en mail med dit EAN-nr. og betalingsoplysninger til events@cw.dk.

Se program