Fremtidens e-handel: Bliv klog på de internationale platforme, forbrugerne og den rigtige teknologi

Dato:
14/5 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Dansk e-handel omsætter som aldrig før. Samtidig er e-handel ikke længere B2C, for også på B2B-området stormer nye løsninger frem. Alligevel er fremtiden alt andet end sikker.

I horisonten truer nye tendenser som abonnementsmodeller, gigantiske internationale spillere som Amazon og forbrugernes begejstring for rene digitale markedspladser og platforme.

Heldigvis gavner den teknologiske udvikling og de teknologiske muligheder ikke kun konkurrenterne, men også dig og din virksomhed.

Men succesen er afhængig af en organisation der mestrer teknologien og de effektive processer, som kan binde forretningssystemer og data sammen til sømløse interne eller eksterne processer og services inden for logistik, distribution og markedsføring.

At vælge eller skabe den rette løsning er svært, men ikke umuligt. På konferencen får du derfor indsigt i de teknologier og de løsninger, som i dag sikrer den korrekte integration til virksomhedssystemerne, den bedste kundehåndtering og den nødvendige konkurrencekraft hos danske virksomheder.

Se program