Fremtidens kommunikation: Få styr på de nye muligheder inden for telefoni og unified communications

Dato:
09/5 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Der er både penge at spare og betydelige samarbejdsmæssige gevinster, hvis man gentænker virksomhedens kommunikation og omfavner de nye muligheder.

Fra Skype for Business og Microsoft Teams til Cisco, Avaya og alle de andre smarte kommunikations-platforme. Markedet for unified communications, videokonferencer og telefoni er inde i en rivende udvikling.

Samtidig bliver smartphonen i stigende grad en ’hub’ for medarbejdernes arbejdsdag. Derfor er det store spørgsmål nu, hvordan du som virksomhed kan udnytte alle de nye muligheder og teknologier til at optimere virksomhedens kommunikation?

Det sætter vi fokus på på dette gratis formiddagsseminar, hvor du kan høre om de konkrete løsninger og teknologier og møde en række eksperter på området.

Der er mange overvejelser, når man skal vælge fremtidens tele- og kommunikationsløsning: Skal den være baseret på IP-telefoni, eller er det muligt at satse 100 procent på mobiltelefoni? Og hvilke software-løsninger understøtter bedst de behov og ambitioner, der er i din virksomhed.

Bliv klogere på det til vores gratis How To.

Se program
Det får du ud af det
  • Forstå hvordan smartphonen bliver en ’hub’ for medarbejdernes arbejde.
  • Indblik i de nyeste UC- og tele-løsninger.
  • Oplæg fra eksperter på området.