Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst
Moderator:
Lars Jacobsen
chefredaktør
Computerworld
Lars Jacobsen er chefredaktør på Computerworld. Har arbejdet for Computerworld siden 2006, blandt andet som udviklingschef. Han interesserer sig især for hvordan teknologi opstår og etableres i virksomheder og samfundet.

09:00
Achieve much more with your it-infrastructure
Do you consider your company’s network expensive to maintain, support and upgrade? Is the technology proprietary and you feel locked-in? Is it time consuming and cumbersome to trouble-shoot?

If so, you might want to look into a solution from one of the world’s leading network providers that is lean, fast, standards based, and secure.

Come and get 5 tips to get much more value out of your existing IT-network, including:

1. Learn the magic of Fabric Connect. From 10 protocols to 1
2. Avoid rip n’ replace upgrades and additions.
3. Cloud demands for a smarter network
4. Your network as an investment rather than a cost
5. Analytics to free up valuable time and resources.
Oplægsholder:
Tor Kristjan Heiberg
Country Manager
Extreme Networks
As the Country Manager for Extreme Networks, Tor is
a security infrastructure and -software, sales- and business development professional who works in the realm between technical requirements and business value appreciation.

09:30
Skab business continuity: Sådan får din virksomhed gavn af DRaaS og cloud object storage
Hør mere om, hvordan any.cloud skaber business continuity, så forretningskritiske systemer kan køre videre og hjælpe virksomheder med at nedbringe deres RTO og RPO.

Samtidig vil der være fokus på arkivering og de måder, hvorpå den traditionelle tape-løsning kan erstattes med en cloud-løsning, der samtidig giver offline-arkivering.

Deltagerne vil efter indlægget have fået inspiration til, hvordan deres egen virksomhed kan genoverveje deres business continuity-plan og -procedurer, ligesom de vil være blevet klogere på arkivering i en cloud-tjeneste med object-baseret storage.
Oplægsholder:
Benjamin Falk Elveng
CTO
any.cloud A/S
Benjamin er CTO i any.cloud A/S, en international cloud-udbyder med speciale i business continuity og med base i København og datterselskaber i Polen og Tjekkiet. Benjamins nøglefokus har de sidste 10 år været cloud-baseret continuity og sikkerhedsløsninger, der giver tilgængelighed og høj oppetid

Benjamin er en visionær specialist i tekniske løsninger og er en sand mester, når det handler om at tænke detaljerne ind i det store billede, så alting spiller sammen.

10:00
Pause

10:15
Hvad skal der til for at sætte din infrastruktur ud af spil?
Det moderne samfund og menneske er komplet afhængig af at vores infrastruktur er stabil og velfungerende. Indlægget giver et skræmmende indblik i hvor lidt der skal til for at for at sætte den kritiske infrastruktur ud af spillet og hvilke konsekvenser det evt. kan få, på kortere og længere sigt. Skal der evt. indføres en Cyber-værnepligt for at vi er godt nok rustet hvis krigen i Cyber-space bryder ud?"
Oplægsholder:
Ken Bonefeld Nielsen
tidligere sikkerhedschef
Sony Mobile

11:00
Paneldebat
Benjamin Falk Elveng, any.cloud A/S
Ken Bonefeld Nielsen
Tor Kristjan Heiberg, Extreme Networks

11:30
Tak for idag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:30
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse