IoT som platform: Kom i gang med at høste data

Dato:
07/2 2019
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Mere end halvdelen af de danske virksomheder anvender IoT-teknologi, og flere og flere kommer til.

Internet of Things har i flere år da også været regnet som en af de allervigtigste og vækstskabende teknologi-trends i verden.

Muligheden for via tusindvis af internetopkoblede sensorer, enheder og apparater at kunne indsamle data rummer da også store muligheder i brydningsfeltet mellem fysiske produkter og digitale services.

Mange er allerede godt i gang, og flere er på vej - ikke mindst fordi adgangen til data bliver nemmere og nemmere i takt med, at sensornetværk og internetadgang indbygges flere og flere steder.

Landbrug, robotter, droner, fabrikker, biler, pumper, VR-briller og smartphones er blot nogle af stederne, hvor der indsamles data i dag.

Og dem kan også du få mulighed for udnytte og anvende med den rette tilgang og den rette teknologi.

Helt centralt for IoT er de software-motorer, som anvendes til at håndtere data.

Det er disse platforme, som anvendes til at facilitere kommunikation, håndtere devices, dataflow og funktionaliteterne i de forbundne applikationer, ligesom de anvendes til at køre analyse-workflows, machine learning, sikre data og integrere med andre systemer.

Der findes mange forskellige platforme i mange forskellige størrelser, til mange forskellige industrier og med mange forskellige indgangsvinkler.

Få et overblik over, hvordan du kan komme igang med Internet of Things og hvad der er op og ned lige nu. Og få en ide om, hvordan du kan høste værdi med den rigtige platform på en enkel måde.

Se program