Automatisering og digitale assistenter - sådan kan du bruge fremtidens teknologi i dag

Dato:
13/9 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Store firmaer som Google, Microsoft, Apple og Amazon står i disse år midt i et hårdt opgør om fremtidens digitale assistenter.

For vinderen eller vinderne er præmien direkte adgang til folks hjem, telefoner og biler - og for taberne samme grumme skæbne som den der overgik Microsofts mobile division, da den blev kørt over af Android og iOS.

Kampen udspilles inden for talegenkendelse hvor de fire store virksomheder alle har produkter på markedet og inden for de cloud-tjenester, som også lader dig udnytte mulighederne i de moderne brugerflader.

Samtidig betyder nye gennembrud inden for machine learning og kunstig intelligens, at du kan komme i gang med at automatiserer ferieadministrationen i din Office 365-løsning eller lade en chatrobot tage sig af rejseafregningerne - også uden de store firmaer.
Den slags løsninger kan nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen.

Det er samtidig et opgør med den tid og de ressourcer, som i alt for høj grad stadig er bundet op på drift, faste procedurer og manuelle opgaver. Tid og ressourcer, som i stedet for bør bruges på at prioritere kunder, kunderejsen og til at etablere eller understøtte nye tjenester og nye forretningsmodeller.

Det kan lade sig gøre gennem en digitalisering, som bygger på automatisering og kunstig intelligens, som tilsammen kan sikre en radikal omlægning af procedurer i hele virksomheden.

Deltag derfor på dette seminar om automatisering og digitale assistenter, og hør hvordan du kan anvende de moderne teknologier til, at blive mere effektiv og skabe bedre brugeroplevelser.

Se program
Det får du ud af det
  • Få indsigt i mulighederne med digitale assistenter
  • Hør hvordan du kan bruge automatisering til, at blive mere effektiv i din organisation