Cloud 2018 - outsourcing eller on premise?

Dato:
20/9 2018
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Cloud-markedet er præget af voldsom vækst i disse år i takt med, at flere og flere virksomheder begynder at se lyset i at satse på cloud til digital innovation. Vi giver dig opskriften på, hvordan du rider med på den nye cloud-bølge.

Analysefirmaet Gartners seneste cloud-opgørelse viser, at der i 2016 blev omsat for 209 milliarder dollars - omkring 1,4 billioner danske kroner - på det globale marked for public cloud services. Det tal steg i 2017 til omkring 1,7 billioner danske kroner, og i 2020 vil omsætningen være på hele 2,6 billioner kroner.

Væksten er med andre ord markant - også selvom cloud computing efterhånden i et årti har været et centralt emne i de fleste virksomheder.

Det skyldes i høj grad, at mange virksomheder nu for alvor er begyndt at opfatte cloud som en strategisk satsning i forhold til eksempelvis innovation. Tidligere var der mest fokus på økonomien i at vælge cloud fremfor en traditionel, lokal it-løsning/hosting.

Cloud handler ikke længere om billige servere eller storage. Det handler om at ruste sig til at kunne gøre idéer til digital innovation til virkelighed.
Med Cloud 2.0, som er en af betegnelserne for den næste fase inden for cloud computing, taler vi i mindre grad helt banale cloud-løsninger som eksempelvis email i skyen.

Det handler derimod i højere grad om brugen af cloud computing som en platform til at udvikle og drive nye, innovative it-løsninger i forhold til både kunder og medarbejdere. Man skal ganske enkelt udnytte cloud-løsningerne til at gentænke forretningen.

På denne heldagskonference kan du blive klogere på, hvordan man kan satse strategisk på cloud-modellen. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

Se program
Det får du ud af det
  • Hvordan kan cloud-løsningerne matche de behov og ambitioner, din virksomhed har.
  • Mød de førende cloud-leverandører: Det kan cloud-løsningerne bruges til.
  • Få inspiration og konkrete råd til, hvordan du kommer i gang.
  • Sådan lægger du en cloud-strategi: Det skal du fokusere på.
  • Konkrete cases og eksempler på virksomheder, der allerede er i skyen - hør om deres erfaringer.
  • Hvordan kan du tænke digital innovation og anvendelsen af cloud ind i virksomhedens strategi?