Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen.
Vi kommer også ind på, hvordan det udfordrer it-afdelingerne – og hvordan man i praksis opruster på it-arkitektursiden. Uanset om det foregår med hjælp fra eksterne konsulenter, gennem individuelle ansættelser eller endda med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger.
Du får også indblik i, hvordan man navigerer optimalt i en ny normalsituation, der kræver solidt strategisk overblik, indsigt i fremtidens forretningsmæssige udfordringer og muligheder - og i de enkelte systemers mulighed for integration.
Men hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.
Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.
Du vil også kunne dele erfaringer om, hvordan man bevarer fleksibilitet og strategisk overblik og samtidig ruster sig bedre til at møde organisationens aktuelle og kommende forretningsmæssige udfordringer.
Redaktionschef på Computerworld og har i mere end 20 år skrevet om it-branchens og it-teknologiernes udvikling og indflydelse.
Casper er Head of Architecture & Agile ved TV 2 og har arbejdet med digitale medieprodukter og redaktionelle platforme i mere end 20 år.
Enterprise Arkitekt med hjerte for digital modernisering. Har arbejdet med kvalitetssikring og softwareudvikling i mange år.
Ane Brøndberg har startet enterprise arkitekt funktionen op hos Sikkerhedsstyrelsen. Hun har siden 2006 både arbejdet som Solution Architect, BI løsningsarkitekt, IAM Architect hos blandt andet. Danske Bank, DSV, SKAT og ICY.
Claus Thorsen er uddannet civilingeniør fra DTU samt uddannet enterprise architect fra Carnegie Mellon University og IT-universitetet. Derudover har Claus mere end 20 års erfaring med både it-strategi, it-ledelse, enterprise arkitektur, it-arkitektur, projektledelse og it-udvikling samt erfaring fra brancher som retail, sundhedssektoren, finanssektor og business services.
Gerd J. Simon er en uafhængig strategi- og ledelseskonsulent på TMT-markedet. Hans fokus har været på oprettelse og udvidelse af digitale aktiver, især i markedet for digitale infrastrukturer ved M&A og ejendomstransaktioner. Før dette, som en internetveteran, forretningsengel og mentor, havde han forskellige ledelsesstillinger i europæiske ICT- og højteknologiske virksomheder. Som medstifter og CEO for Interxion i Tyskland i slutningen af 1990'erne var han ansvarlig for dens indledende udviklingsfase til Tysklands førende internetknudepunkt. Siden har han også aktivt støttet udviklingen af DE-CIX til verdens førende internetudvekslingsknudepunkt. Den industrielle ingeniør, der er uddannet fra Karlsruhe Universitet, bor med sin familie i Rhine-Main-området.
Dr. Thomas King har siden 2018 været Chief Technology Officer (CTO) hos DE-CIX og siden 2022 været medlem af bestyrelsen for DE-CIX Group AG. Tidligere var King Chief Innovation Officer (CIO) hos DE-CIX siden 2016. Han startede sin karriere hos DE-CIX som teknisk medarbejder fra 2008 til 2010 og var ansvarlig for BSI IT-Grundschutz / ISO 27001 beredskabsprogrammet, der førte til en succesfuld certificering i 2010.
I 2010 skiftede Thomas til 1&1 Internet AG som produktchef for mobile applikationer og e-mails. I 2011 grundlagde han start-up virksomheden audriga for at tilbyde en service til automatisk migration af e-mail-konti fra en hosting-udbyder til en anden.
Thomas vendte tilbage til DE-CIX i 2014 som Head of Research & Development og blev i 2016 forfremmet til den nyoprettede stilling som Chief Innovation Officer hos DE-CIX.
Thomas opnåede en kandidatgrad i informatik og erhvervsøkonomi fra Universität Mannheim i 2004 og en ph.d.-grad ved Lehrstuhl für Computernetze også fra Universität Mannheim i 2008.
Gisle M. Eckhoff er leder af Bulk Data Centers. Tidligere var Eckhoff administrerende direktør hos Stack Infrastructure (tidligere DigiPlex), hvor han spillede en vigtig rolle i at ompositionere DigiPlex fra en lokal aktør på det norske colocation-marked til en globalt anerkendt leder inden for bæredygtige, stor-skala datacentre.
Gisle har en bred erfaring fra ledende stillinger inden for IT-branchen i USA, Sverige, Storbritannien og Danmark, samt i sit hjemland Norge. Han blev medlem af Stack Infrastructure i august 2014 som administrerende direktør og har tidligere været Senior Vice President og direktør for CGI Group Inc.'s aktiviteter i Norge. Gisle har også haft mange ledelsesroller både på lande- og regionalt niveau i Computer Sciences Corporation (CSC). Erfaringen og viden, der er opnået fra at lede den finansielle servicesektion i Norden, før han blev Vice President og direktør for CSC både i Norge og Sverige, tilbyder både indsigt og perspektiv i at forme Bulks vækststrategi ved at udvide de nordiske markeder.
Brian Bade har mere end 20 års erfaring inden for IT-branchen og har siden 2011 rådgivet og hjulpet Interxions enterprise kunder med deres datacenterstrategi og løsninger.
Med næsten 100 medlemsvirksomheder er Henrik ansvarlig for DDI-operationer såsom medlemsservices, netværksaktiviteter, påvirkning af den politiske scene og etablering af forretningsøkosystemet omkring datacenterindustrien i Danmark. DDI arbejder også sammen med et bredt udvalg af partnere for at optimere markedet og de politiske betingelser for datacenterinvesteringer i Danmark.