Ricoh

Imødegå truslen fra ransomwareangreb med Ricoh RansomCare – powered by BullWall

Cybersikkerhed har aldrig fyldt så meget for virksomheder, som den gør nu.

I 2022 svarede 73 % af adspurgte firmaer, at de havde oplevet ransomwareangreb. Truslen går ikke væk, og hackerne bliver hele tiden dygtigere - selv de mest velbeskyttede organisationer bliver ofre for angreb.

Det vil vi i Ricoh gerne være med til at sætte en effektiv stopper for, og således hjælpe din virksomhed med at stå endnu stærkere i kampen mod ransomwareangreb. Derfor har Ricoh indgået et globalt samarbejde med danske BullWall, der alene sigter efter at imødegå og inddæmme ransomwareangreb. Vi kalder løsningen Ricoh RansomCare – powered by BullWall.

Sådan fungerer Ricoh RansomCare
RansomCare fungerer i samspil med jeres eksisterende antivirusprogrammer og end point protection-systemer. Men fordi disse systemer scanner efter kendt malware, er det ikke 100 % sikkert, at de fanger nye typer af ransomware.

RansomCare fungerer derfor som et såkaldt ”last line of defense”, så selv om jeres eksisterende systemer fanger langt de fleste malware, så vil RansomCare fange dem, der smutter igennem. RansomCare kigger efter ændringer (krypteringer) i filnavne - hvis et antal filnavne pludselig begynder at blive ændret, vil RansomCare reagere, og isolere PCen fra netværket.

Kom forbi stand nr. 38, og se hvordan Ricoh RansomCare kan inddæmme og isolere ransomwareangreb på få sekunder!

Om Ricoh
Ricoh er en global teknologivirksomhed, som i mere end 80 år har transformeret måden, mennesker arbejder på. Med sit slogan – imagine. change. – vil Ricoh fortsætte med at styrke virksomheder og deres medarbejdere, ved at tilbyde tjenester og teknologier, der optimerer innovation, fremmer bæredygtighed og booster virksomhedsvækst. Disse omfatter dokumenthåndteringsløsninger, IT-sikkerhed, IT-services, produktionsprint, visuel kommunikation, digitalkameraer og industrielle produkter.
Læs mere om Ricoh her