Keycore

Vores kunder skal have adgang til de bedste løsninger og services. Derfor indgik vi partnerskab med verdens største leverandør af cloud-infrastruktur og digitale services.

KeyCore blev oprindeligt etableret som et traditionelt digitalt konsulenthus. Den stiftende partnerkreds kom med en solid erfaringsbase fra nogle af landets største virksomheder inden for finans, shipping og logistik, hvor de havde stået i spidsen for nogle af de største danske digitale transformationsprocesser.

I 2015 besluttede partnerne imidlertid at skærpe forretningsprofilen markant og blev nogle af de første til at introducere AWS som cloudleverandør på det danske marked. På daværende tidspunkt havde AWS allerede en meget stor andel af det internationale cloudmarked, men var stadig forholdsvis ukendt i Danmark.

Denne forpligtelse på så tidligt et tidspunkt er en væsentlig årsag til, at KeyCore den dag i dag fortsat et blandt de absolut førende AWS-partnere i Danmark, med både Advanced, Well-Architected og Public Sector-certificering. En position, der ikke mindst fastholdes gennem vores ansættelser af flere af de højest certificerede AWS-eksperter, der løbende videreuddannes og indgår i globale netværk med adgang til ny læring og erfaringer, der ruster til en fremtid med stadig større kompleksitet og krav om dyb forretningsforståelse.

KeyCore har nydt en stabil vækstrate med en tiltagende trend de sidste år. I dag arbejder mere end 35 certificerede AWS-specialister og cloud-eksperter dagligt med at hjælpe skandinaviske virksomheder og forskningsinstitutioner med at udnytte de enestående muligheder, der følger med AWS’ infrastruktur og services.
Læs mere om Keycore her