CGI Danmark A/S

Cloudservices til virksomheder og organisationer
CGI er grundlagt i 1976 og en af verdens største leverandører af konsulentydelser og services inden for it og forretningsrådgivning. Vi leverer indsigt og løsninger, der skaber resultater. Få et overblik over, hvad CGI er


Solid erfaring og de bedste værktøjer
At migrere hele (eller dele af) virksomhedens it-miljø og infrastruktur er ikke noget, der må overlades til tilfældigheder. CGI er den neutrale partner, som du kan stole på og vokse med. Med CGI som din cloudpartner er du i de bedste hænder.

Vi er certificeret partner med de førende udbydere af cloudservices (Microsoft Azure, Amazon Web Services og Google Cloud Platform.) Desuden tilbyder vi private og hybride cloudløsninger med servere i CGI's egne, topsikrede datacentre i Skandinavien. Men vi er altid 100 % neutrale og uafhængige. Og vi går til hvert eneste cloudprojekt med en stærk kombination af omfattende erfaring, de bedste værktøjer og vores unikke kombination af lokal tilstedeværelse og global styrke.

Uanset om din virksomheds/organisations it-miljø er moden til public, hybrid eller private cloud, er vores ekspertise din garanti for en succesfuld og sikker transformation til cloud, som tager hensyn til alle aspekter af din virksomheds cloudrejse.

CGI gør det enkelt, sikkert og effektivt for dig at få nye fordele med cloud.
Læs mere om CGI Danmark A/S her