Det sker på festivalen

Her kan du holde dig opdateret omkring alle de spændende og underholdende aktiviteter på festivalen:

Image
TDC Erhverv inviterer til Happy Hour – onsdag kl. 14-17!

Kom og få en drink og en snak. Vi serverer Cloud Gin, Dark ’n Secure og 5G Hurricane.

Deltag i TDC Erhvervs konkurrence om den helt nye iPhone 15

Mød os på stand nr. 1 og deltag i konkurrencen.

Vi glæder os til se dig.

Stand nr. 1
Image
Lav en hole-in-one med Dell Technologies!

Afprøv dine putting skills på vores lille PGA-bane. De bedste golfstjerner vinder lækre præmier.

Der vil være lidt sødt til alle, så kom forbi os og få en snak – om multicloud, AI, sikkerhed....eller golf.

Stand nr. 2
Image Image
Spil Counter-strike mod Astralis, eller en af de mange andre interessante firmaer der er til stede. Mød desuden nogle af folkene bag Astralis og bliv klogere på Esportindustrien og gaming.
2v2 Counter-Strike
Kom og spil Counter-strike med din kollega mod os, Computerworld it-jobbank eller én af de mange andre interessante firmaer der er til stede.
2v2 CS Turnering
Tilmeld jer til vores uformelle 2v2 turnering som bliver afholdt på anden dagen. Kæmp for firmaets ære og vind fede præmier til dig og dine kollegaer.
Se verdens bedste Counter-Strike
ESL Pro League er en af de absolut største turneringer i Counter-Strike og den kører under Cyberworld. Kom og se med!
Stand nr. 20
Image

Image
Mød Jens Myrup Pedersen og det nye danske Cyberlandshold af cyberentusiaster, der skal forsvare EM-titlen fra sidste år.
Afprøv dine hacker skills
med Haaukins-lab, som er en træningsplatform, der giver mulighed for at arbejde med forskellige cybersikkerhedsudfordringer i et lukket og sikkert virtuelt miljø.
Kan du bryde ind i escape-box'en på under fem minutter?
En politiker har mistet sin telefon, og nu gælder det om at løse en række gåder for at finde ud af, hvis telefon der er tale om. For at finde ud af det skal du løse gåder og knække koder.
Stand nr. 25
Image
Cyber Security Escape Room

Prøv en tur i Escape Copenhagens underholdende escape room "HACKED!". Et mobilt escape room der er en oplagt komponent af awareness træningen hos din virksomhed.

Prøv det på Computerworld Cloud Festival - sjovere bliver det ikke!

Tilmelding efter først til mølle princippet!
Forpladsen
Image
Kom og prøv GoBe-Robotten!

GoBe-robotten er en telepresence robot (fjernstyret robotenhed), der er udstyret med kameraer, mikrofoner og højttalere, så brugere kan deltage fra fjerne steder eller i begivenheder i realtid gennem en internetforbindelse.

En telepresence-robot kan fx bruges til inspektioner, overvågning og fjernsupport, hvilket forbedrer virksomhedens operationelle effektivitet.
Stand nr. 52
Image
Formel 1 quiz - Vind seje gadgets!

Ved du hvem der kører for Aston Martin, hvilke baner der bliver kørt F1 på i 2023, hvem der har rekorden for flest poles, så besøg Cognizant og Informatica og deltag i deres Formel 1 quiz og vind seje gadgets.

Stand nr. 33
Image
Lækker juicebar og vind en tur i clouden

Kom forbi Devoteams stand og bliv forkælet i deres lækre juicebar kl. 9-15 begge dage.

Deltag samtidigt i konkurrencen om en vaskeægte tur i cloud'en – Devoteam udlodder nemlig en konkurrence, hvor du kan vinde en tur i luftballon!

Sidst men ikke mindst, kan du også se frem til Expert Talks fra Devoteams eksperter.

Stand nr. 14
Image
Vind det ikoniske PAC-MAN-arkadespil fra Lego

Besøg timengo på stand 4 og deltag i konkurrencen om at vinde det ikoniske PAC-MAN-arkadespil fra Lego. Kig forbi og smid dit navn i lodtrækningspuljen og få en snak med os om mulighederne i cloud.

Stand nr. 4
Image
Besøg Dataarkæologerne på festivalen

Dansk Datahistorisk forening præsenterer et udpluk af deres udstilling med nostalgisk hardware. Dansk Datahistorisk Forening har igennem mange år opbygget en samling i verdensklasse!

Stand nr. 53
Image
Få lidt kilometer i benene og vind en cykel

Udover at være et kompetent IT-konsulenthus er Omnium også en cykeldisciplin. Ved Cloud Festival kan du derfor komme forbi Omnium Improvement standen og konkurrere i cykling med mulighed for at vinde en cykel! Kom forbi og se cyklen an, få lidt kilometer i benene og høre, hvordan Omnium Improvement kan køre dig i stilling til Cloud.

Stand nr. 30
Image
Kom og prøv den nyeste teknologi inden for Virtual, Augmented og Mixed Reality

Hvordan kan VR positivt påvirke vores kollegers adfærd, så vi passer bedre på vores digitale verden ved at forbedre vores adfærd i den fysiske? Virsabi har udstyret med og teknologien klar.

Stand nr. 19
Image
Frigør din indre tegneseriefigur med Nordcloud

Tag hen til stand 24 og få dine unikke træk forvandlet af deres digitale karikaturtegner er klar til at forvandle dit almindelige jeg til et ekstraordinært kunstværk, der fanger din essens med et legende tvist! Posér til et hurtigt snapshot og lad deres talentfulde kunstner klare resten.

Stand nr. 24
Image
Begiv dig ud på en spændende rejse gennem tiden!

Besøg Rapid7 på stand 39 og deltag i en spændende lodtrækning om chancen for at vinde den legendariske LEGO Back to the Future Time Machine! Gå ikke glip af chancen for at få fingrene i denne eksklusive præmie

Stand nr. 39
Image
Ægte festival stemning med fadøl, festivalstole og andedam

Hos ScanNet har vi taget navnet ’Cloud Festival’ meget bogstaveligt. Derfor tropper vi op med fri fadøl (både med og uden alkohol) til alle, der kommer forbi vores stand og er klar på en snak om de mange muligheder ved Cloud og professionel hosting. Hos ScanNet er vi en af Danmarks ældste udbydere af hosting, og er nu en del af et stort internationalt fællesskab, der udbreder vores ekspertise yderligere. Ved vores stand kan man hvile benene i en festivals-stol, nyde en kold fra hanen og prøve lykken i andedammen – måske man kan vinde en præmie med hjem? Derudover er vores eksperter altid klar på en skål og professionel sparring. Vi åbner for ølhanerne fra kl 11 og serverer frem til eventet slutter (begge dage)

Stand nr. 22
Image
Leg med AI og en kop kaffe

PROSA byder på en dejlig kop kaffe og stiller nogle maskiner til rådighed så man kan lege med AI. Snak med ChatGPT og se om du kan få den til at sige noget den ikke må, få den til at skrive dig et digt, en shopping liste, noget Python kode, en excel formel eller noget helt tredje. Du kan også interagere med MidJourney og få den til at skabe de billeder du har i hovedet. Se hvor meget det der bliver skabt passer med det du havde forestillet dig.

Prosa co-work lounge i forhalen
Image
🌟 Tip ITU, og deltag i lodtrækningen om højaktuel bog! 📙

Kom forbi IT-Universitetet på stand 23, og udfyld vores spørgeskemaundersøgelse om kompetenceudvikling. Så deltager du automatisk i lodtrækningen om den højaktuelle bog ”How Big Things Get Done” skrevet af ITU-forsker og projektledelsesekspert Bent Flyvbjerg. Om bogen: Selv ’beskedne’ projekter går ofte galt – hvad end det handler om at stifte virksomhed, implementere et it-system, afholde en konference eller afslutte et projekt i tide. Hvorfor? 🤔

Vi kårer tre heldige vindere torsdag d. 21. september kl. 15.00.

Stand nr. 23
Image
Vil du prøvekøre den meget anmelderroste el-bil, Polestar 2?

Du finder Polestar på forpladsen ved indgangen, hvor deres produktspecialister vil være til stede og sørger for at sende dig godt afsted på en kort prøvetur på ca. 15 minutter. Derudover byder de på en god gratis kop kaffe og er klar til at svare på alle de spørgsmål du evt. har om elbiler.

På forpladsen
Image
Del dine egne erfaringer og vær med i konkurrencen om at vinde en 3D printer!

Hvad er nøglen til at skabe succesfulde digitale forandringer i en organisation? På VENZO’s stand deler vi ud af vores konkrete erfaringer og ekspertviden inden for moderne, sikre, cloud-baserede Microsoft-løsninger. Del dine egne erfaringer med os og vær samtidig med i konkurrencen om at vinde en 3D printer!

Stand nr. 32
Image
Netværksbar med Computerworld it-jobbank

Er du leder og oplever udfordringer med at tiltrække it-specialister til din virksomhed eller it-afdeling, så tag en snak med en af vores dygtige konsulenter. Vi byder samtidig på en kold ”it-jobbajer” eller sodavand fra baren

Stand nr. 20
Image
timengo inviterer til Release party

Torsdag den 21/9 eftermiddag kl. 14.00 inviteres du til Release Party. Vi serverer Champagne og løfter sløret for vores nyeste cybersikkerheds-service, der bringer din it-sikkerhed til næste niveau. Vi glæder os til at se dig på stand 4.

Stand nr. 4
Image
Få en rigtig god kop kaffe

På disse stande kan få en rigtig god kop kaffe sammen med en snak

itm8 - stand nr. 12

Polestar - på forpladsen

KMD's kaffebar - stand nr. 8

Prosas co-work lounge - i forhallen

T-Systems har Kalles kaffeknallert på stand nr. 10

Image
Forsød snakken om dine cloudløsninger med en pose bland-selv slik fra SoftwareOne

Kom forbi SoftwareOne og vores partnere, Druva og Synopsis og få en pose bland-selv slik til at booste energiniveauet og forsøde snakken om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine cloud-løsninger.

Vi glæder os til at møde dig til en cloud-snak ved slikstativet!
Stand nr. 40
Image
Ét svar fra dig og vi planter fem træer

”Hvad er din primære ’driver’ til at gå cloudvejen?” Kig forbi CGIs stand og giv dit svar.

Så planter vi fem træer via One Tree Planted. Det et meget nemt og meget hurtigt.

Vi ses!

Stand nr. 6
Image
Spil Pac-Man mod os!

Kom og udfordre Advanias medarbejdere på deres Pac-Man spillemaskine.

Hvis du tør at tage udfordringen op, kvitterer vi med en dual-termo flaske du kan tage med hjem. Den holder dine kolde drikke kolde, og varme drikke varme.

Vi glæder os til at hilse på dig.
Stand nr. 9
Image
Vind et hotelophold!

Kom forbi vores stand til en snak og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du i lodtrækningen om et hotelophold!

Vinderen får besked via e-mail d. 21. september 2023 15:30!

Held og lykke!
Stand nr. 34
Image
A TASTE OF THE CLOUDS

Hvordan smager skyen? Kom forbi Sentias stand, hvor vi giver en smagsprøve på skyen.

Følg duften af popcorn hele vejen til stand 16!

Vi glæder os til at hilse på dig.
Stand nr. 16
Image
Trustworks Tech Talks

Hos Trustworks kan du lytte til tech talks, der hver varer 10 minutter. Du får et headset, så du kan lytte til deres eksperter i ro og mag!

Onsdag 20. september

9:45 - 5 konkrete råd til implementering af 10 NIS2 minimumskrav

11:15 - Microservice vs Monolit – hvornår skal du lave scale out i cloud?

14:00 - Hvornår skal du gå serverless i cloud?

15:00 - Microservice vs Monolit – hvornår skal du lave scale out i cloud?

Torsdag 21. september

9:45 - Microservice vs Monolit – hvornår skal du lave scale out i cloud?

11:15 - Hvornår skal du gå serverless i cloud?

13:00 - Microservice vs Monolit – hvornår skal du lave scale out i cloud?

14:00 - Hvornår skal du gå serverless i cloud?

15:00 - 5 konkrete råd til implementering af 10 NIS2 minimumskrav

Stand nr. 15
Image
timengo AI talks

Hos timengo kan du deltage i AI talks, der giver indsigt og inspirerer på de nye og kommende AI muligheder leveret af Microsoft. Vi gennemgår Copilot elementerne i Microsoft 365 & Azure, hvordan du kommer i gang og omsætter dem i praksis.

Onsdag 20. september

14:00 - Gør AI håndgribeligt i din forretning

Torsdag 21. september

10:00 - Gør AI håndgribeligt i din forretning
Stand nr. 14