Open source - Sæt turbo på udvikling og fordele – og undgå sikkerhedsrisikoen Digitalt event

Dato:
22/3 2023
Sted:
Online
Pris:
0 kr

Open source var engang et emne, der primært interesserede teknologiske idealister. Men i dag har selv Microsoft omfavnet konceptet i stor stil, og det anslås at mere end 80 procent af verdens kildekode rummer open source-elementer.

Open source rummer en lang række fordele, herunder nye afregningsmodeller, minimerede eller endda eliminerede licensomkostninger, nem administration og potentielt større uafhængighed af platform- og enkeltleverandører.

Samtidig kan det accelerere udviklingsprocesser i meget betydelig grad og gøre det nemmere at foretage såvel lavpraktiske som strategiske transformationer af forretningen.

Men med den store udbredelse af open source følger også betydelige risici for virksomheder og offentlige organisationer, som man bør kende og tage i betragtning.

For selvom der er mange fordele og gevinster ved at bruge lettilgængelig og allerede udviklet software, så kan koden introducere sårbarheder, man bør være opmærksom på. Nogle eksperter peger endda på open source som den største risiko ved moderne software.

Vi gennemgår de strategiske implikationer ved at anvende open source i virksomheden på såvel løsnings- som infrastrukturniveau.

Vi går også i dybden med nogle af de mange konkrete eksempler, hvor virksomheder har anvendt åben kildekode. Herunder hvilke fordele, de har høstet og de udfordringer, der har været undervejs.

Endelig vil du få overblik over, hvordan du håndterer de uomgængelige risici, open source kan indebære.

Alt sammen med henblik på at høste de operationelle, økonomiske, udviklings- og forretningsmæssige fordele og samtidig bibeholde et højt sikkerhedsniveau.

Se program

Program:


09:00
Velkomst

09:05
Keynote kommer snart

09:35
Taler kommer snart

10:00
Taler kommer snart

10:25
Pause

10:40
Taler kommer snart

11:05
Taler kommer snart

11:30
Taler kommer snart

11:55
Frokost

12:40
Taler kommer snart

13:05
Taler kommer snart

13:30
Keynote kommer snart

14:00
Tak for idag