Strategisk sikkerhed og it-beredskab i en krigstid

Dato:
24/8 2023
Sted:
Højbjerg, Aarhus
Pris:
0 kr / 2.495 kr.

Afholdes også i København d. 22. august

Med krig i Europa, øgede internationale spændinger og et stigende antal alvorlige cyberangreb mod både helt almindelige virksomheder og central samfundsinfrastruktur er cybertrusselsbilledet mere uoverskueligt end nogensinde før.

Men trods markant øget opmærksomhed på cybersikkerhed – og stigende it-sikkerhedsbudgetter – er langt de færreste virksomheder reelt klædt på til at reagere hensigtsmæssigt og effektivt, når angrebet rammer.

Derfor vil de første dage efter angrebet ofte være præget af chok og forvirring. Hvilket er en logisk konsekvens af det traditionelle fokus på at forhindre angrebet snarere end på hurtigt og målrettet at skabe overblik og minimere skaden, når katastrofen indtræder.

Vi sætter derfor ikke kun fokus på, hvordan du identificerer svagheder og sikrer din organisation optimalt. Men også på at designe, implementere og træne en beredskabsplan, der faktisk vil have positiv effekt - i såvel teknisk som organisatorisk henseende.

Ligeledes vil du høre detaljerede beretninger om faktiske kriseforløb – og høste værdifulde input baseret på fagligt velfunderet viden om, hvordan din organisation vil reagere den dag, I bliver ramt.

På konferencen vil du også:
  • Høste konkret viden om, hvor hackerne effektivt sætter ind for at ramme dig
  • Få rig lejlighed til at lære om og drøfte beredskabsplaner
  • Høre førstehåndsberetninger om, hvordan storstilede angreb forløber i praksis
  • Lære om effektiv håndtering af cyberangreb og krisehåndtering fra både psykologer og digitale frontkæmpere
  • Trække på seneste viden om det aktuelle trusselsbillede og tendenser indenfor strategisk it-sikkerhed

Se program