Datacenteret som centralt element i din virksomhed: Hold dine data tæt på forretningen Digitalt event

Dato:
24/11 2022
Sted:
Online
Pris:
0 kr

Cloud er kommet for at blive, men de færreste kan klare sig alene med cloud. For i en tid, hvor sikker, hurtig og stabil data-behandling kan være afgørende i mange situationer, har on-prem-datacenteret fortsat en vigtig rolle at spille - ofte i tæt samspil med cloud.

Derfor er det moderne datacenter på mange måder selve omdrejningspunktet for den effektive digitale virksomhed, der ofte har brug for at få behandlet store mængder data i realtid.

I mange scenarier giver det i dag bedst mening at holde databehandlingen helt tæt på kroppen. Dette stiller både krav om udstyr, sikkerhed og sikring, som du skal være opmærksom på.

Med tidens krav til stabilitet og skrappe compliance-krav til databeskyttelse og sikring af blandt andet databehandlere, kundedata og lignende kan det i visse situationer give mening at holde datacenteret tæt på kroppen som et vigtigt supplement til clouden.

Få overblik over muligheder, gevinster og udfordringer i fremtidens datacenterdrift – herunder prismodeller, vedligeholdelse og de hybride muligheder.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
Moderator:
Qëndrim Fazli
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


09:05
Datacentre – Hvad kan vi gøre for at blive endnu bedre?
Datacenter Industrien har været i rivende udvikling i mange år – Og, der er ikke noget der tyder på at det stopper her. Hvordan sikrer vi at imødekomme den stigende efterspørgsel, samtidigt med at vi fastholder vores fokus på at optimere vores Co2 aftryk i hver eneste del af Datacenteret?

Danmark har en styrkeposition, og kan levere know how og innovative løsninger, der kan bidrage til den positive udvikling af Datacentre. Men, vi er stadig kun en lille ”men vigtig” brik i det store puslespil. Derfor skal vi samarbejde internationalt og give vores bidrag til at morgendagens datacentre bliver endnu bedre end de er i dag.
Thomas Volder
Keynote:
Thomas Volder
Formand
Danish Data Center Industry

Thomas har mere end 20 års erfaring i teknik & Datacenter Industrien og er siddende formand i Danish Data Center Industry. Thomas er grundlæggeren af Volderconsult, der bla. fokuserer på at hjælpe virksomheder med deres infrastruktur – med fokus på reduktion af CO2 forbruget.

Thomas har en kæmpe passion for Net Zero Design - Lets De-Carbonize the Internet og er en vigtig del af InfraPrime, der er en af verdens førende rådgivere på Net Zero Design.

Desuden sidder han som special adviser i Ethernetics og er bestyrelsesformand i UniCool, som arbejder for at styrke innovative køleløsninger.


09:30
Digitalisering skal drives indefra…
I denne session vil Daniel Nørgaard fra Immeo vise dig, hvordan din virksomhed kan imødekomme dine kunders nuværende og fremtidige behov bedre og præcist gennem brug af data og analyser.

Daniel vil sætte scenen med faktiske, konkrete eksempler, som vil inspirere dig til, hvordan du kan gøre din forretning mere omstillingsparat gennem løbende cloud-modernisering af din it-arkitektur. De vil også gøre det klart, hvorfor data og indsigter bør være en væsentlig del af netop det arbejde.

Derudover vil Daniel adressere kravene til din moderne dataarkitektur, så du kan få mest muligt ud af dine data.
Daniel Nørgaard
Oplægsholder:
Daniel Nørgaard
Partner
Immeo

Daniel Nørgaard er partner i it-konsulenthuset Immeo, hvor han hjælper nogle af Danmarks mest ambitiøse virksomheder med at arbejde strategisk med indsamlingen og brugen af data.


09:55
Taler kommer snart

10:20
Pause

10:35
Taler kommer snart

11:00
Taler kommer snart

11:25
Case og praktiske erfaringer med deres cloud rejse
Jesper Hvarness Kjeldgaard
Keynote:
Jesper Hvarness Kjeldgaard
Chef for digital udvikling & IT
AkademikerPension

11:50
Dagens moderator samler op
Moderator:
Qëndrim Fazli
Samfundsredaktør
Computerworld

Samfundsredaktør på Computerworld med særligt fokus på ledelse, organisation og samfund.


11:55
Tak for i dag
Partnere
Det får du ud af det
  • Overblik over muligheder, gevinster og udfordringer i fremtidens datacenterdrift.
  • Indblik i, hvilke situationer on-prem-datacenteret fortsat spiller en vigtig rolle - ofte i tæt samspil med cloud.
  • Overblik over hvilke krav om udstyr, sikkerhed og sikring, som du skal være opmærksom på.