T-Systems

Med hovedkvarter i Tyskland, tilstedeværelse I flere end 20 lande og omkring 28.000 medarbejdere, er T-Systems en af de førende leverandører af digitale IT-services i Europa.

I mere end to årtier har vi digitaliseret virksomheder og samfund. Vi er stolte over at have været en pioner i digitaliseringen af den verdensledende tyske bil- og produktionsindustri med fokus på Industry 4.0, der er muliggjort det for verdenskendte brands som Mercedes Benz, Audi og Volkswagen i at levere innovative løsninger og produkter til kunder over hele verdenen. Vores ophav skinner igennem vores kompromisløse tilgang til at hjælpe og supportere vores kunder, en grundighed der er reflekteret i vores vision om at være den mest pålidelige IT-service leverandør med den bedste teknologi and industri-ekspertise.

I dag understøtter T-Systems flere end 900 kunder, inklusiv alle DAX 30 virksomheder i Tyskland og flere end 100 Fortune 500 virksomheder verden over.

Som datterselskaber af Deutsche Telekom, leverer T-Systems og Detecon Consulting alle fundamentale løsninger for at innovere og digitalisere jeres organisation, inklusive rådgivning, forbedring af kundeoplevelser og digitale services, understøtte jeres cloud og infrastruktur transformation samt applikationsmodernisering – alt gjort med den højeste standard for sikkerhed.
Læs mere om T-Systems her