Sikkerhed: Awareness

Dato:
10/6 2022
Sted:
København
Pris:
Gratis deltagelse

Uanset hvor godt du har sikret din organisation med sikkerheds-teknologier, værktøjer og intelligente funktioner, udgør medarbejderne et svagt led - og dermed et oplagt mål for de it-kriminelle.

Det kræver blot ganske få fejltrin, før en medarbejder uforvarende kan have åbnet dørene for en ransomware eller noget andet, som kan skade hele organisationen og koste dyrt.

Vi kan installere nok så mange avancerede firewalls, IDS’er, detection-systemer og antivirus-systemer, men vi er lige vidt, hvis ikke medarbejderne er med.

Mange medarbejdere forstår ikke alvoren, de forstår ikke hackerne, og de forstår ikke vigtigheden af nye arbejdsgange, der indføres af it-sikkerhedsmæssige årsager.

Det gør awareness til en af de allervigtigste ting at få styr på for alle it-sikkerhedsansvarlige.

Vi ved, at medarbejderne ikke gør det med vilje. Og vi ved, at effektive awareness-kampagner har målbar og meget stor effekt på it-sikkerheden.

Med dem kan vi give medarbejdere en øget forståelse af it-sikkerhed - og få dem til permanent at ændre deres adfærd.

På dette event får du konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi. Og på den måde skabe en velfungerende it-sikkerhedskultur i hele organisationen.

Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på hvordan du skruer sikkerheden sammen til netop din organisation.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Taler kommer snart

09:30
Taler kommer snart

10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag