Analytics, BI og data science: Data-behandling i realtid Digitalt event

Dato:
22/2 2022
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Datadrevne løsninger er godt på vej til at vinde indpas i næsten alle industrier - og med god grund. For der er store muligheder i at kunne forstå, fortolke og reagere lynhurtigt på de store datamængder, som alle organisationer genererer.

På dette seminar stiller vi skarpt på, hvordan du får operationaliseret din organisations data, så du kan skifte fra levering af den klassiske lange række af rapporter og tilbagemeldinger til automatiseret rapportering i realtid.

Det gælder i alle industrier og organisationer, at der hele tiden bliver genereret mere og mere data, som skal behandles hurtigere end nogensinde før.

De mange data åbner for mulighed for dyb indsigt, som for alvor kan give kant til konkurrenterne, hvis de udnyttes rigtigt. Det kræver solid indsigt i processer, en etableret data-strategi og målrettet anvendelse af machine learning, analytics og ikke mindst visualiserings-værktøjer.

Med data kan du eksempelvis få et 360 graders view over kunderejsen, og altså få alt at vide om hvordan, hvornår og hvor dine kunder køber ind.

Ligeledes kan du effektivisere processer og dynamikker, og ofte kan det lade sig gøre i produktion og supply chain at forudsige problemer og effektivisere arbejdsgange ved hjælp af data.

Men det kræver, at man forstår at sortere og fortolke den tilgængelige data.

Udviklingen stiller store krav til it-afdelingen, som skal følge med, når datamængderne vokser og flere og flere applikationer skal tale sammen i realtid.

Det stiller store krav til regnekraft, sikkerhed og dokumentation.

På dette seminar kan du høre om nogle af de bedste eksempler inden for praktisk anvendelse af avanceret data-analyse, hvordan du kommer i gang, og hvordan du kan høste udbytte.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Taler kommer snart

09:50
Taler kommer snart

10:10
Pause

10:20
Taler kommer snart

10:40
Taler kommer snart

11:00
Taler kommer snart

11:20
Dagens moderator samler op

11:25
Tak for i dag