Sikkerhed - identity management

Dato:
30/11 2021
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Hvem har adgang til hvad? Hvorfor har de adgang, skal de fortsat have det - og er de reelt, hvem de siger de er?

Problemstillingerne med identitet og adgang er velkendte. Og det er ikke unormalt at it-afdelingerne og CISO´er har brugt månedsvis på at spore og rydde op i fortidens manglende indsats med hensyn til identity management.

Samtidig er udfordringen, at kontrollen ikke må stå i vejen for den nemme brugeroplevelse, der holder medarbejdere og samarbejdspartnere både effektive og tilfredse.

På dette seminar kan du derfor høre om nogle af de effektive metoder, som du kan anvende til at skabe en sikrere og mere sammenhængende løsning til identifikation af brugere.

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Få styr på de administrative rettigheder
Misbrug af administrative rettigheder er en del af mere end 80% af alle cyberangreb, så hvorfor ikke gøre noget ved problemet, og få styr på disse rettigheder?

Men hvor skal du starte, hvad skal du gøre og er AD og Azure AD det samme? Vi ser på Privilege Access Management discipliner og giver eksempler på, hvordan du kan gribe denne opgave an på en relativt enkel og overskuelig måde.

Til sidst gennemgår jeg en model, hvor du selv kan vurdere modenheden af din organisations brug af administrative rettigheder efter princippet om brug af mindste privilegier og PAM.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
director, Risk Advisory Products and Services
Deloitte

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware blev i starten af februar 2020 opkøbt af Deloitte.


09:25
Udnyt machine learning til at opfange og stoppe angreb
Gør det sværere for uvedkommende at udnytte identiteter på tværs af virksomheden. Automatiser overvågningen og kontrollen ved brug af machine learning.

Avanceret Microsoft Identity Security stopper angreb, som oftest ikke ville blevet opfanget og reageret på af et menneske.

Fremfor på bagkant at reagere på angribernes metodeændringer, udnytter du erfaringer fra Microsofts enorme login-netværk.

09:50
Pause

10:05
Taler kommer snart

10:30
Taler kommer snart

10:55
Keynote

11:20
Tak for idag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:25
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse
Change language