Sikkerhed - identity management

Dato:
30/11 2021
Sted:
Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse

Se program

Program:


08:30
Registrering og morgenmad

08:55
Velkomst

09:00
Få styr på de administrative rettigheder
Misbrug af administrative rettigheder er en del af mere end 80% af alle cyberangreb, så hvorfor ikke gøre noget ved problemet, og få styr på disse rettigheder?

Men hvor skal du starte, hvad skal du gøre og er AD og Azure AD det samme? Vi ser på Privilege Access Management discipliner og giver eksempler på, hvordan du kan gribe denne opgave an på en relativt enkel og overskuelig måde.

Til sidst gennemgår jeg en model, hvor du selv kan vurdere modenheden af din organisations brug af administrative rettigheder efter princippet om brug af mindste privilegier og PAM.
Christian Schmidt
Oplægsholder:
Christian Schmidt
director, Risk Advisory Products and Services
Deloitte

Christian Schmidt har været CEO for Draware i 22 år og i IT-branchen for overvågnings og sikkerhedsløsinger i 15 år. Draware har leveret denne type løsninger til mere end 800 kunder i hele Norden. Christian Schmidt er bl.a. certificeret i CIS 20 CSC via SANS 566.
Draware blev i starten af februar 2020 opkøbt af Deloitte.


09:30
Udnyt machine learning til at opfange og stoppe angreb
Gør det sværere for uvedkommende at udnytte identiteter på tværs af virksomheden. Automatiser overvågningen og kontrollen ved brug af machine learning.

Avanceret Microsoft Identity Security stopper angreb, som oftest ikke ville blevet opfanget og reageret på af et menneske.

Fremfor på bagkant at reagere på angribernes metodeændringer, udnytter du erfaringer fra Microsofts enorme login-netværk.

Thomas Bech Aagaard
Oplægsholder:
Thomas Bech Aagaard
Modern Workplace Solution Architect
JDM A/S

Thomas er en Microsoft 365 Security og Device Management specialist med fokus på udnyttelse af Microsoft Cloud Security.

Thomas har i mange år arbejdet med Enterprise Client Management, Identity Protection i enterprise-setups, Enterprise Mobility + Security, og har stort indblik i enterprise med modern security.


10:00
Pause

10:15
Taler kommer snart

10:45
Taler kommer snart

11:15
Paneldebat

11:45
Tak for idag
Partnere
Praktiske Oplysninger
Dato:
Tid:
08:30 til 11:50
Sted:
Wihlborgs Konferencecenter
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Pris:
Gratis deltagelse
Change language