Mobile Only Experience - forstå dine kunder og skab værdi med en app Digitalt event

Dato:
19/8 2021
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Mobiltelefonerne er for længst blevet en fast integreret del af vores liv og er i dag måske den vigtigste enhed, som vi ejer, og som vi altid har med os.

Med denne direkte tilgang til brugerne ligger det lige for at prioritere applikations-udvikling, løsninger og services til at være rettet mod mobiltelefonerne.

Eksemplerne er mange: Digitaliseringsstyrelsen er godt i gang med at flytte de vigtige af vores plastikkort som kørekort, sygesikringskort og flere andre over på mobiltelefonen, det er nu muligt, at du kan på en smart måde betale via app i en lang række butikker og rigtigt mange virksomheder udvikler på særlige mobilløsninger til eksempelvis udkørende medarbejdere.

Med de mange muligheder gælder det om at holde tungen lige i munden. For en app-baseret løsning skal være enkel, sikker og brugervenlig. Det betyder, at målet og designet skal stå helt klart, før man lancerer.

Man skal med andre ord være helt skarp på, hvem man vil ramme hvornår. Med hvad? Og hvordan?

På dette event kan du høre mere om, hvordan du med data kan blive så klog på dine brugeres rejse gennem dine systemer, at du kan bygge en velfungerende, præcis og værdiskabende app lige fra begyndelsen.

Vi kigger på kundevaner, automatisering og udvikling. Du kan også høre om nogle de bedste eksempler på, hvordan man skaber værdi med smartphone i organisationer og samfund.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:25
Taler kommer snart

09:45
Taler kommer snart

10:05
Taler kommer snart

10:25
Taler kommer snart

10:45
Pause

11:00
Taler kommer snart

11:20
Taler kommer snart

11:40
Keynote

12:00
Tak for i dag