sikkerpånettet.dk

Hvad er sikkerpånettet.dk?

Sikkerpånettet.dk hjælper dig med at tjekke, om dit internet, din e-mailserver og internetforbindelse er opdateret.

Det er dig som domæneejer, der har ansvaret for sikkerheden på dit website og din e-mailserver - både for din egen, men også dine brugeres skyld. Sikkerpånettet.dk undersøger om der bruges moderne og pålidelige standarder på dit website, dine-mailserver og internetforbindelse.

Værktøjet hjælper dig også til at gøre noget ved det. Tag testen, det tager ikke meget mere end 10 sekunder.

Sikkerpånettet.dk er udviklet af DK Hostmaster i samarbejde med en række partnere som et led i arbejdet med at fremme internetudviklingen. På sikkerpånettet.dk kan man teste, hvor sikker en hjemmeside, en e-mailserver eller en forbindelse er. Det har været vores fokus at skabe et værktøj, der er mere end bare en test. Det skal også give viden om hvordan, man kan arbejde med at gøre en hjemmeside eller en e-mailserver lidt mere sikker. Testen dækker de vigtigste aspekter, men ikke alle. Ved at gøre noget ved det, som testen viser, kan man bidrage til at gøre den del af internettet mere sikker. Testen viser resultaterne på en skala op til 100%.

Det er vigtigt at huske, at der kan være relevante grunde til, at man ikke skal lande på 100%. Som med så meget andet, når det kommer til sikkerhed, er det en afvejning af tilgængelighed og sikkerhed.
Læs mere om sikkerpånettet.dk her