It-sikkerhed: Få styr på de nye trusler efter Covid-19

Dato:
19/11 2020
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

I kølvandet på corona-krisens udbrud fulgte hackerne, der omgående oprustede og tilpassede deres angrebs-strategier til den nye virkelighed, hvor organisationer og virksomheder var ekstra sårbare, forvirrede og i gang med at tilpasse sig de omstændigheder, som Covid-19 bragte med sig.

Hackerne ændrede angrebsmetoder til blandt andet at være rettet mod VPN-forbindelserne og medarbejdere, der pludselig i meget stort omgang kommunikerede med kolleger digitalt.

Center for Cyber Sikkerhed konkluderede, at den ny virkelighed øgede risikoen for, at hackerne ville lykkes med deres angreb markant. Siden har vi set en række eksempler på store virksomheder, der er blevet lagt ned af succesfulde ransomware-angreb.

Meget tyder på, at de nye angrebsmønstre er kommet for at blive - og at hackerne allerede nu er i gang med at kigge på nye angrebsformer.

På dette event får du overblikket over de nye trusler, og hvordan corona-krisen har ændret hackernes angrebsmønstre.

Du får desuden gode råd og indblik i værktøjer, der effektivt kan være med til at holde hackerne fra døren i en tid, hvor mange organisationer stadig er ved at finde deres ben at stå på.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Taler kommer snart

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag