ESDH/ECM: Effektiv data- og dokumenthåndtering i din organisation

Dato:
20/10 2020
Sted:
Pris:
Gratis deltagelse

Moderne virksomheder generer store mængder data fra adskillige kilder, og der ligger store gevinster og venter for alle, der for alvor forstår at udnytte værdien i at indsamle, tilgå og styre information effektivt på tværs af virksomhedernes systemer.

Det kan de bedste systemer til dokumenthåndtering hjælpe med. Korrekt anvendt kan de opsamle, håndtere og strukturere virksomhedens dokumenter i solide workflows gennem organisationen.

Med et logisk og velfungerende dokumenthåndterings-system med de rigtige funktioner kan processer automatiseres i stor stil, ligesom medarbejderne hurtigt og nemt kan sikres adgang til de relevante dokumenter - filer, mails og meget andet - i den rigtige rækkefølge.

Samtidig får du mulighed for at indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen.

Det sparer tid, mindsker risikoen for fejl - og hjælper dig også med at leve op til love og regler i håndteringen af kritiske data.

Kom og få inspiration til din egen ECM- og dokumenthåndterings-løsning og til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen. Få svar på hvilke arbejdsprocesser, der med fordel bør digitaliseres først. Og hvordan vi får processerne på tværs af afdelingerne til at hænge sammen.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Taler kommer snart

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op
oplægsholder
Moderator:
Jakob Schjoldager
redaktør
Computerworld

10:40
Tak for i dag