Forretningssystemer og ERP i skyen – få optimal udnyttelse af dine værdifulde data

Dato:
01/12 2020
Sted:
Online
Pris:
Gratis deltagelse

Med cloud-teknologien kan alle virksomheder få adgang til systemer og moduler, som indtil for få år siden var forbeholdt organisationer med store dedikerede it-udviklingsafdelinger.

Det betyder bedre muligheder for at anvende data, bedre muligheder for at effektivisere arbejdsgange og bedre muligheder for at tænke digitalt når forretningen skal udvikles.

Det er godt. For kravene til en effektiv organisation, effektive workflows og en dokumenthåndtering stiger og stiger fra både kunder og samarbejdspartnere.

Men hvad findes der på markedet? Hvad er bagsiden ved de cloud-baserede løsninger og hvilke værktøjer kan bringe virksomheden bedst muligt igennem forandringerne?

På dette digitale HowTo får du et indblik i, hvordan virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

Undervejs har du rig mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderne og vi slutter af med en paneldebat, hvor vi har mulighed for at få belyst jeres spørgsmål fra flere forskellige perspektiver.

Bemærk denne konference foregår digitalt

Digital HowTo er en række af online-only konferencer fra Computerworld, hvor vi i samarbejde med eksperter og førende leverandører sætter fokus på den række aktuelle emner.

På Computerworlds Digital HowTo kan du derfor se oplæg, møde eksperter og stille spørgsmål i chatten fra hjemmearbejdspladsen, kontoret eller et helt tredje sted. Alt sammen modereret af en af Computerworlds dygtige redaktører.

Se program

Program:


09:00
Velkomst ved dagens moderator

09:05
Keynote

09:30
Q&A til taler

09:35
Taler kommer snart

09:55
Q&A til taler

10:00
Taler kommer snart

10:20
Q&A til taler

10:25
Dagens moderator samler op

10:40
Tak for i dag